Neler Yeni

Yardım f/p İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcmeraklısı
İlgilendiği Kategoriler
PC
Merhaba internetim çök kötü önerisi olan var mı fiyat perfonmas olsun lütfen ve bu arada turknette sorguladım ''Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.'' dedi ne yapmalıyım önerisi olan ne yapayım demiyorum İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi olan

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Merhaba internetim çök kötü önerisi olan var mı fiyat perfonmas olsun lütfen ve bu arada turknette sorguladım ''Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.'' dedi ne yapmalıyım önerisi olan ne yapayım demiyorum İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi olan
Hocam Superonline ya da Türk Telekom önereblirim. TurkNet bence vaat ettiği kadar iyi bir hizmet vermiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
F/P bakımından GibirNet ve ComNet

Turknet zammından ötürü aboneliğimi iptal ettirip netspede sıfırdan abonelik yaptırdım . Sadece 1 gün internetsiz kaldık ve haftasonu olmasına rağmen internet aktivasyon sürecini yaptılar. Netspeedden şuanlık memnunum ve öneririm.

Top Bottom