dostum renk takıntın var mı ?Merhaba, kablosuz kafa üstü mikrofonlu bir kulaklık arıyorum 2k - 3.5k arası bütçem var ne önerebilirsiniz fps oyunları oynuyorum
evet yazmayı unutmuşum tercihen siyah beyaz gri belki mor kırmızı renkler olursa iyi olur turuncu yeşil pembe ve mavi kesinlikle sevmiyorumdostum renk takıntın var mı ?
bunu görmüştüm ama birtek ultra modelinin turuncusu var şuan bundan başka bir şey önerebilir misindostum renk takıntın var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa direk bunu çekk birkaç güne biter stoğu
![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
herhangi bir kod ile 200 TL falan daha düşer
mchose x9 vardı bi ona bakevet yazmayı unutmuşum tercihen siyah beyaz gri belki mor kırmızı renkler olursa iyi olur turuncu yeşil pembe ve mavi kesinlikle sevmiyorum
bunu görmüştüm ama birtek ultra modelinin turuncusu var şuan bundan başka bir şey önerebilir misin
Havit H7 olabilirMerhaba, kablosuz kafa üstü mikrofonlu bir kulaklık arıyorum 2k - 3.5k arası bütçem var ne önerebilirsiniz fps oyunları oynuyorum