Öneri F/P Klavye Arıyorum.

SergOrman

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
Herkese selamlar.aktif olarak logitech g413 tkl se modelini kullanıyorum.oyunlar için daha küçük bir klavye ihtiyacım var.%60 klavyelerden önerebileceğiniz, şunu kullanıyorum ve çok memnunum dediğiniz ürünler var ise lüften marka model paylaşınız.
Türkçe yapıda olursa da tadından yenmez.
özellikle FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için rapid trigger gibi özelliklerin olmasını istiyorum.ve klavye ne kadar sessiz olursa benim için aslında o kadar iyi.Bütçe max 6-6.500 civarında.daha fazla üstüne çıkamam malesef.

Herkese selamlar.aktif olarak logitech g413 tkl se modelini kullanıyorum.oyunlar için daha küçük bir klavye ihtiyacım var.%60 klavyelerden önerebileceğiniz, şunu kullanıyorum ve çok memnunum dediğiniz ürünler var ise lüften marka model paylaşınız.
özellikle FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için rapid trigger gibi özelliklerin olmasını istiyorum.ve klavye ne kadar sessiz olursa benim için aslında o kadar iyi.Bütçe max 6-6.500 civarında.daha fazla üstüne çıkamam malesef.
hocam % 60 klavyede o kadar yüksek bütçelere çıkmanıza bence gerek yok bunu alın fps oyunlarında işinizi görür ben kullanıyorum hem uygun fiyatlı hem 8000hz hem snaptap var birde rapid trigger var ben csde bunla global ve faceit 10 a kadar çıktım benim önerim bu olurdu

hocam % 60 klavyede o kadar yüksek bütçelere çıkmanıza bence gerek yok bunu alın fps oyunlarında işinizi görür ben kullanıyorum hem uygun fiyatlı hem 8000hz hem snaptap var birde rapid trigger var ben csde bunla global ve faceit 10 a kadar çıktım benim önerim bu olurdu
önerini ya ben göremedim ya sen yazmayı unuttun hocam <3

magger68 crave68 bakabilirsin bütçe biraz daha artarsa ev63 de olabilir

alabilecegin en iyisi bu fiyatta stabilite ve switchlerle senkronizasyon anlamında yani çok manyetik klavye var piyasada ama gerçekten böyle milimlik en iyi deneyimi vermiyorlar wooting'e en çok yaklaşan beğendim klavyelerden biri al bunu gitsin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buda çok güzel klavye %75 istersen

buna da bak yanında hediyesi var

buna da bak yanında hediyesi var

cop temudaki klavyelere kutu hazırlayıp satıyorlar kaliteli bişe beklememk lazım bu fiyatta zaten ama normalde wraith sevmem önermem ama wraith w60 bile daha iyidir bundan

cop temudaki klavyelere kutu hazırlayıp satıyorlar kaliteli bişe beklememk lazım bu fiyatta zaten ama normalde wraith sevmem önermem ama wraith w60 bile daha iyidir bundan
şuan kullandığım bir klavye 4 aydır herhangi bir sorun yaşamıyorum klavyeyi kullanmadan nasıl çöp diyebiliyorsun

şuan kullandığım bir klavye 4 aydır herhangi bir sorun yaşamıyorum klavyeyi kullanmadan nasıl çöp diyebiliyorsun

klavyeyi kullandım çok hassas ayar yapınca farklar ortaya çıkıyor bu xpunkla w60'la vs yarışamaz pcb'si kontrolcusu kalibrasyonu kullanılmaz bi klavye demedim zaten kullanmasına kullanırsın diğerlerine gore yorumluyoruz.

klavyeyi kullandım çok hassas ayar yapınca farklar ortaya çıkıyor bu xpunkla w60'la vs yarışamaz pcb'si kontrolcusu kalibrasyonu kullanılmaz bi klavye demedim zaten kullanmasına kullanırsın diğerlerine gore yorumluyoruz.
bende şöyle diyim sana ben kalvye ile ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ve burda 6k bütçe ile 2.5k bütçedeki kalvyede tabikide kalite farkı olabilir ama gelipte burda çöp demen gereksiz olmuş hassas demişsin neye göre hassas mesela pcb kontrolcü laşibrasyon nasıl işe yaramaz açıklarmısın

bende şöyle diyim sana ben kalvye ile ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ve burda 6k bütçe ile 2.5k bütçedeki kalvyede tabikide kalite farkı olabilir ama gelipte burda çöp demen gereksiz olmuş hassas demişsin neye göre hassas mesela pcb kontrolcü laşibrasyon nasıl işe yaramaz açıklarmısın

bak klavyeyi tek harfe bastığında tek birşeyi işleyen bir şey gibi düşünme aynı anda 4-5 tuş'a kadar işleyebilmesi gerek ki işliyor da ancak daha kaliteli pcb daha kaliteli çip bunu milisaniye cinsinden çok daha doğru tepki süresiyle işliyor şimdi bu olay normal mekanik klavyelerde onemli olmayan etki etmeyen bir şey ama manyetik klavyelerin olayı aten en hassas şekilde özelleştirme yapmak olduğu için gidipte aynı vuruş ayarlarını rt ayarlarını iki klavyede denersen bu olayı anlarsın zaten howl75 eksisi çinden getirip kutu yapmaları fason yani scyrox xpunk 63 zaten hiç populer olmayan benim sahsen baska bi klavyede gormedigim bi kasayla geliyor + gateron jade 10 numara switchler var içinde pcbsi kaliteli testlerde içi açılıp bakılınca herşeyi gayet kaliteli sence bu adam bu howl75'i 2.5k'ya sana satıyor türkiyeye getiriyor vergisi de var bu isin kargo maliyeti falan var depo maliyeti var bu adamların karda etmesi gerek + yanında hediye veriyorlar satılsın diye buradan böyle maliyetleri ekleye ekleye orjinal ürünün fiyatının nekdr ucuza geldiğini anlayabilirsin scyrox'da o maliyetler yok mu deme var ama firma kendisi ürettirip özellilklerini vs. kendisi belirleyip bu ürünü salıyor piyasaya ve scyrox'un lamzu'nun alt fp firmasi gibi bir şey olduğunu biliyoruz yani kısaca sadece malzeme kalitesi değil normal mekanik klavyelerde cok onemli olmasada manyetik klavyelerde pcb ve o içindeki çip vs önemli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri