ANGELOFDEATH
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Fiyat performans kullandığınız memnun kaldığınız klavye ve mouse önerisi istiyorum
Klavyeyi ogre düşünüyorum zaten ama mouse a emin deilim![]()
GamePower Ogre Rainbow Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ikisinde öneririm ?![]()
Gamepower Ursa Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
rival 110 nasıldırGamePower Ogre ve SteelSeries Rival 300s düşünebilirsiniz. İkisi de gayet başarılı ürünler.
Biraz daha küçük ve ergonomi olarak çok az daha düşük kalıyor. Ama fiyatı için o da başarılı bir seçenek.rival 110 nasıldır
Gir donanım arşivi kanalına oradan istediğin bütçeye bulursun kankaFiyat performans kullandığınız memnun kaldığınız klavye ve mouse önerisi istiyorum
Eli terletmeyen kendine özel yazılımı olan bi mouse bence bu fiyat aralığınız varsa kesinlikle öneririmKlavyeyi ogre düşünüyorum zaten ama mouse a emin deilim
Mouse a baktım güzele benziyor inceleme videolarına bakacağım tşkEli terletmeyen kendine özel yazılımı olan bi mouse bence bu fiyat aralığınız varsa kesinlikle öneririm
teşekkürler peki hangisini tercih etmeliyim sizceBiraz daha küçük ve ergonomi olarak çok az daha düşük kalıyor. Ama fiyatı için o da başarılı bir seçenek.