Neler Yeni

F/P Kule Tipi Soğutucu Önerileri

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Size demedim ki uyumlu diye. Sizin kasanın özelliklerini bulamadım maalesef. Zaten kasanız kötü öncelikle hava akışı düzgün bir kasanız olmalı iyi bir soğutucudan önce.
Anladım hocam da kasada şuan 4 fan var zaten, sadece başka model kasaya geçince aradaki fark ne olacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam da kasada şuan 4 fan var zaten, sadece başka model kasaya geçince aradaki fark ne olacak?
Birde şuan kasaya ekstradan verebilecek param yok, kasamı diğer kasalarla karşılaştırdım ve baya büyük bir kasa içine sığabileceğini düşünüyorum ki soğutucuda çok aşırı büyük bi soğutucaya benzemiyor

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Ürünü amazonda bulabildim sadece, marka nasıl? bi sıkıntı cıkartır mı?
Noctua fan soğutma termal macun gibi konularda dünyanın en iyi markalarından belkide en iyi markasıdır kalite olarak fakat biraz pahalı.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Noctua fan soğutma termal macun gibi konularda dünyanın en iyi markalarından belkide en iyi markasıdır kalite olarak fakat biraz pahalı.
Soğutucuyu beğendim baya ama, şu kasaya sığma muhabbeti vs. çok dert olur mu? Kasa değişimi için 1k-1.5k kadar ekstra bütçem yok ki kasamın içide baya büyük yer var yani sığar gibime geliyor

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Soğutucuyu beğendim baya ama, şu kasaya sığma muhabbeti vs. çok dert olur mu? Kasa değişimi için 1k-1.5k kadar ekstra bütçem yok ki kasamın içide baya büyük yer var yani sığar gibime geliyor
Kasa modeliniz ne

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dandik bi model
Hiç bi yerde bilgilerini bulamadım ama baya büyük bi kasa
Hocam size önerim önce kaliteli mesh bir kasa almanız bu sayede işlemciniz zaten daha serin çalışır sonra bütçe arttırıp uygun bir hava soğutma alırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
ahmet burak kara
O zaman garanti yöntem şu:
İşlemci üstündeki mevcut fanı sökün, işlemciden kasa yan kapağına kadar olan mesafeyi ölçün. 158mm den fazla ise noctua sığar, 165mm den büyükse aerocool da sığar.

ARKADAŞLAR BENDE DE AYNI İŞLEMCİ VAR ŞÖYLE BİR ŞEY İYİ MİDİR BU FİYATA DAHA İYİSİ VAR MI
İyi bir soğutucu. Bütçenizin limiti buysa alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,457
Üyeler
167,656
Son üye
MaltEfess
Top Bottom