gamepower ogreyle yazıyorum kronik bozuk , aklından bile geçirme almayı . Redragon Kumaraya geçiceğim yakın zamanda İnşAllah , hem değiştirebilir switch özellikli . Öneren kişi sayısıda çok .Selamlar 300-350₺ gibi bir bütçem var. Gamepower Ogre RGB almayı düşünüyorum ama sizin de tavsiyelerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
lütfen önermeyin artık gamepower klavye kronik sıkıntılı arkadaşlar . 5. ayda tuşlarım ölmeye başladı bileOgre RGB gayet iyi bir süre denemişliğim var ama bütçen çıkabilirse 380 e Gamepower Saber RGB var
Ne gibi farkları var Ogre ile arasında? (Tasarım dışında)Bütçen çıkabilirse 380 e Gamepower Saber RGB var
Garanti, iade vs. denedin milütfen önermeyin artık gamepower klavye kronik sıkıntılı arkadaşlar . 5. ayda tuşlarım ölmeye başladı bile
tam kendin kullanmadım ama malzemesinin 1 tık daha iyi olduğunu biliyorum ama bilek desteği senin için önemliyse ogreNe gibi farkları var Ogre ile arasında? (Tasarım dışında)
hacı abdullah abinin uzun kullanım testine bakabilirsin çınlamadan başka sorunu yok çok zorlayarak kullandıysan olabilirlütfen önermeyin artık gamepower klavye kronik sıkıntılı arkadaşlar . 5. ayda tuşlarım ölmeye başladı bile
dostum garantiye gönderen insanlar gelince başka tuşların bozulduğunu söylüyor . kronik sıkıntılı diyorum daha ne diyeyimNe gibi farkları var Ogre ile arasında? (Tasarım dışında)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garanti, iade vs. denedin mi
Şu an kullandığım klavye de bilek desteği yok masa biraz canımı yakıyor. Bundan dolayı Ogre tercih edebilirim ama bu fiyat bandında başka Mekanik Red Switch var ise onlara da yönelebilirim.tam kendin kullanmadım ama malzemesinin 1 tık daha iyi olduğunu biliyorum ama bilek desteği senin için önemliyse ogre
hacı abdullah abinin uzun kullanım testine bakabilirsin çınlamadan başka sorunu yok çok zorlayarak kullandıysan olabilir
reis yine iyi dayanmışsın ebnim 3 ay olmadı tuşlar basmamaya başladılütfen önermeyin artık gamepower klavye kronik sıkıntılı arkadaşlar . 5. ayda tuşlarım ölmeye başladı bile
tamam sen biliyorsan al dostum 5 . ayda pişman olunca benim gibi gördüklerine alma diye yazacaksın .tam kendin kullanmadım ama malzemesinin 1 tık daha iyi olduğunu biliyorum ama bilek desteği senin için önemliyse ogre
hacı abdullah abinin uzun kullanım testine bakabilirsin çınlamadan başka sorunu yok çok zorlayarak kullandıysan olabilir
Alakası yok, ilk çıktığı zamanki ürünleri iyi zaten. Son üretim Ogre, Saber, Warlock alayı problemli.hacı abdullah abinin uzun kullanım testine bakabilirsin çınlamadan başka sorunu yok çok zorlayarak kullandıysan olabilir
kronik sıkıntılı diyorum arkadaşa keşke dinlesereis yine iyi dayanmışsın ebnim 3 ay olmadı tuşlar basmamaya başladı