F/P Mekanik Klavye Önerisi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
Bütçe
350
Selamlar 300-350₺ gibi bir bütçem var. Gamepower Ogre RGB almayı düşünüyorum ama sizin de tavsiyelerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.

Selamlar 300-350₺ gibi bir bütçem var. Gamepower Ogre RGB almayı düşünüyorum ama sizin de tavsiyelerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
gamepower ogreyle yazıyorum kronik bozuk , aklından bile geçirme almayı . Redragon Kumaraya geçiceğim yakın zamanda İnşAllah , hem değiştirebilir switch özellikli . Öneren kişi sayısıda çok .

Bütçen çıkabilirse 380 e Gamepower Saber RGB var

Ne gibi farkları var Ogre ile arasında? (Tasarım dışında)
tam kendin kullanmadım ama malzemesinin 1 tık daha iyi olduğunu biliyorum ama bilek desteği senin için önemliyse ogre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lütfen önermeyin artık gamepower klavye kronik sıkıntılı arkadaşlar . 5. ayda tuşlarım ölmeye başladı bile
hacı abdullah abinin uzun kullanım testine bakabilirsin çınlamadan başka sorunu yok çok zorlayarak kullandıysan olabilir

Ne gibi farkları var Ogre ile arasında? (Tasarım dışında)

Garanti, iade vs. denedin mi
dostum garantiye gönderen insanlar gelince başka tuşların bozulduğunu söylüyor . kronik sıkıntılı diyorum daha ne diyeyim

tam kendin kullanmadım ama malzemesinin 1 tık daha iyi olduğunu biliyorum ama bilek desteği senin için önemliyse ogre

hacı abdullah abinin uzun kullanım testine bakabilirsin çınlamadan başka sorunu yok çok zorlayarak kullandıysan olabilir
Şu an kullandığım klavye de bilek desteği yok masa biraz canımı yakıyor. Bundan dolayı Ogre tercih edebilirim ama bu fiyat bandında başka Mekanik Red Switch var ise onlara da yönelebilirim.

tamam sen biliyorsan al dostum 5 . ayda pişman olunca benim gibi gördüklerine alma diye yazacaksın .

Geri