Aynı monitörün pivot olmayan curved modelini kullanıyorum. 1080p için gayet yeterli bir monitör, illa ben çok rekabetçi oyun oynuyorum ve yüksek hz almam...
Zorunda olmadıkça açmıyorum genelde. Bazı oyunlarda çok iyi çalışırken bazılarında da aşırı derecede lag ve pikselleşme yapıyor. En iyisi FSR/DLSS Kalite'ye...
Ben en yüksek ayarlarda ortalama 50-60 fps'de bitirmiştim. Hala düzeltmemişler anlaşılan, daha da düzeltmezler. Part 2'nin optimizasyonu gayet iyi, için...
Bende altın rengi olan var, sanırım düz World kart bu. Aidat geçenlerde 900TL karta yansımış, müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra 200TL'ye düştü...
Genç kart olması sebebiyle arttırmıyorlar. Bende 5 sene önce Akbank'dan sırf kart ücreti yok diye axess üniversiteli kartını almıştım, limiti de 1750TL'ydi...
26.2 öncesi bende ısınma ve drop gibi sorunlardan dolayı iOS 18'e dönmek istiyordum fakat şu anda gayet stabil bir durumda. Lakin zaten bu zamana kadar iOS...
Trailer için özel hazırlanmış bir kısım bu, yanlış hatırlamıyorsam dev'lerden birisi söylemişti. Böyle görüneceğini hiç sanmıyorum ama bu görselliğe yakın...