Tamamen kalitesine göre değişiyor, 3 senedir kullandığım boxer'da var. Zamanına göre pahalı bir fiyata almıştım, hala ilk günkü gibi maşallahı var. Koku...
Puan Dükkanında mevsimsel rozetler kısmına gir. Oradan aldığın 1000 puanlık rozet yanlış hatırlamıyorsam 100xp veriyordu. Ne kadar level atlamak istiyorsan...
Intel kullanmadım, çevremde kullanan da yok. O sebepten yorum yapamayacağım ama kendime kart alacak olsam AMD'nin çok sayıda güçlü kartı varken Intel tercih...
2 hafta önce 21K'ya 16GB RX 9060 XT aldım. Bence indirim kovala ya da biraz daha para çıkmaya çalış, kesinlikle 8GB kart alma. Bende 5600 kullanıyorum...
Geçen bende yeni ekran kartını taktıktan sonra benzer bir sorun yaşadım, güç var fakat ekranlara görüntü gelmiyordu. BIOS sıfırlamak benim problemimi...
AM5'e geçmeyeceksen en mantıklı seçenek ekran kartı olacaktır. RX 9070 XT fiyatına göre çok iyi bir kart, daha ucuz bir seçenek istersen RX 9060 XT 16GB...
64GB telefon 2026 yılında kullanılamıyor. Bende 12 kullanıyorum, sadece sistem verileri ve iOS 42GB yer kaplıyor ama 128GB olduğu için problem olmuyor...