Neler Yeni

F/P, mikrofonsuz, kulak üstü kulaklık önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
Bütçe
400
Maks. 400TL bütçem var, mikrofonlu olmasına gerek yok; onun yerine ses kalitesi daha iyi olanı tercih ederim. Bozulmadan önce kullandığım kulaklığın modelini tam olarak bulamadım ama sanırım Sony MDR-ZX110.

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Nerde kullanmaya niyetin var kanka, dışarda kablosuz müzik kulaklığı olarak mı yoksa evin içinde oyunda ses kasmalık bir kulaklık mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerde kullanmaya niyetin var kanka, dışarda kablosuz müzik kulaklığı olarak mı yoksa evin içinde oyunda ses kasmalık bir kulaklık mı?
Evde kullanacağım sadece, genelde Valorant oynuyorum ve çok fazla müzik dinliyorum.

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
Kanka kendim zamanında 330'a falan almıştım şu an 500'e çıkmış ama gayet memnunum -şu an hâlâ kulağımda-

GameNote markasının ürünleri gözüme çok hoş gözüküyor.
https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2029u-kablolu-rgb-gaming-kulaklik-siyah/
Şu kulaklığa bir bakmanı öneririm.
Teşekkür ediyorum, fakat bu tarz mikrofonlu kulaklıklar yerine, mikrofonu olmayan ama ses kalitesi daha iyi olan bir kulaklık önerebilir misiniz?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Teşekkür ediyorum, fakat bu tarz mikrofonlu kulaklıklar yerine, mikrofonu olmayan ama ses kalitesi daha iyi olan bir kulaklık önerebilir misiniz?
Dediğiniz tarzdaki kulaklıklar genelde Stereo oluyor. Stereo sesin sadece sol ve sağ dan geldiğini size duyurur. Bu yüzden oyun için 7.1 teknolojisi var. Gerçek 7.1 kulaklıklar sol ve sağ tarafta 1 ana ve birden fazla yardımcı sürücü içeriyor bu yüzden çok pahalı olduğundan bir de bunun sanallaştırılmış versiyonu var yani yazılım gibi düşünün. Bu sanal 7.1 kulaklıkların fiyatları bu yüzden çok daha uygun. Bu sanal 7.1 kulaklıklar kısmi olarak gerçek 7.1 in performansını vermeye çalışıyor.
Bu yüzden oyun için Stereo kulaklık almanızı önermiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Abdüssamet Karataş
Dediğiniz tarzdaki kulaklıklar genelde Stereo oluyor. Stereo sesin sadece sol ve sağ dan geldiğini size duyurur. Bu yüzden oyun için 7.1 teknolojisi var. Gerçek 7.1 kulaklıklar sol ve sağ tarafta 1 ana ve birden fazla yardımcı sürücü içeriyor bu yüzden çok pahalı olduğundan bir de bunun sanallaştırılmış versiyonu var yani yazılım gibi düşünün. Bu sanal 7.1 kulaklıkların fiyatları bu yüzden çok daha uygun. Bu sanal 7.1 kulaklıklar kısmi olarak gerçek 7.1 in performansını vermeye çalışıyor.
Bu yüzden oyun için Stereo kulaklık almanızı önermiyorum.
Anladım. Bu arada önerdiğiniz kulaklık 478TL fakat benim bütçem 400TL. Acaba daha uygun fiyatlı bir kulaklık önerebilir misiniz?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Orkun
Anladım. Bu arada önerdiğiniz kulaklık 478TL fakat benim bütçem 400TL. Acaba daha uygun fiyatlı bir kulaklık önerebilir misiniz?
Şunu önerebilirim sizin bütçenize de fazlasıyla uygun.
Yalnız 7.1 desteğinin olup olmadığını göremedim, yorumlarda iyi olduğundan bahsetmişler.
Bunun da kulak pedlerinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum sıcak havalarda terletebilir.
Bütçenizi biraz arttırmanız mümkünse ilk attığımı almanız daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,593
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom