Neler Yeni

F/P Oyun için kulaklık önerisi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Bütçe
800
Blackshark V2 X almayı düşnüyordum ama onun yerine daha uygun muadilleri var mı acaba 700-800 civarı

KutsalGT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Can Kızılocak
Bu bana güzel geldi sen de bir bak istersen

Farway

80+ Silver
Blackshark V2 X almayı düşnüyordum ama onun yerine daha uygun muadilleri var mı acaba 700-800 civarı
Rampage Fury x var kablolu modeli bir de Rampage Drop Plus var eğer daha marka bir ürün bakıyorsanda Cooler Master Mh630 var 650 sini kullandım kaliteli üründür ses seviyesi ve kalitesi çok iyi. Bu modelde dahili ses kartı yok sadece 650 den fark olarak o da çok önemli eksik değil bence. Tabi Black shark v2x te güzel tercih ama dip ses tarzı şeyler söyleyenler vardı.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bana güzel geldi sen de bir bak istersen
izledim videoyu ama V2 X in muadili olabileceğini düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage Fury x var kablolu modeli bir de Rampage Drop Plus var eğer daha marka bir ürün bakıyorsanda Cooler Master Mh630 var 650 sini kullandım kaliteli üründür ses seviyesi ve kalitesi çok iyi. Bu modelde dahili ses kartı yok sadece 650 den fark olarak o da çok önemli eksik değil bence. Tabi Black shark v2x te güzel tercih ama dip ses tarzı şeyler söyleyenler vardı.
Rampage fury x premium kulaklıkmış gibi duruyor ama rampage olduğundan pek güvenemiyorum. Cooler Master yerine de V2X tercih ederim yüksek ihtimalle.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3

Farway

80+ Silver
Dostum uzak dur bu üründen. Aga sizde lütfen önermeyin şu ürünü arctic serisi kaliteli dursada kötü bir seri.
Aga yani yorumlarına bakabilirsin şikayetlerin çoğu satıcıların kargolamasından kaynaklı Rampage ürünlerinde ben de kullandım çoğu Rampage i güzel ürünler. Ama dediğim gibi madem markasını beğenmediysen Black Shark v2X te güzel ürün.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arctisler bence oyun için o kadar iyi değil. Genelde IRL yayıncıları tercih ediyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum uzak dur bu üründen. Aga sizde lütfen önermeyin şu ürünü arctic serisi kaliteli dursada kötü bir seri.
Aga yani yorumlarına bakabilirsin şikayetlerin çoğu satıcıların kargolamasından kaynaklı Rampage ürünlerinde ben de kullandım çoğu Rampage i güzel ürünler. Ama dediğim gibi madem markasını beğenmediysen Black Shark v2X te güzel ürün.
Yok ben de aktif olarak kullanıyorum rampage. Stormy model kulaklığını 2-3 senedir kullanıyorum. Bana yetiyor aslında ama değiştireseim geldi dışarı çok ses veriyor ve dip ses falan var mikrofonda. Marka takıntım yok ama uzun süreli olmasını istiyorum.

Son düzenleme:

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
hocam bende karar veremedim ya 1k bütçem var ne alacağım diye çok kararsızım aklımda v2 x logitech g335 var ikinci el temiz arctis5 850 tl civarlarında buldum karar verirseniz söyleyebilme şansınız varmı acaba?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
hocam bende karar veremedim ya 1k bütçem var ne alacağım diye çok kararsızım aklımda v2 x logitech g335 var ikinci el temiz arctis5 850 TL civarlarında buldum karar verirseniz söyleyebilme şansınız varmı acaba?
Full oyun amacıyla kullanacaksan bence arctis alma. Konfor istiyorsan alabilirsin.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Full oyun amacıyla kullanacaksan bence arctis alma. Konfor istiyorsan alabilirsin.
hayır full oyun amacıyla kullanmayacağım her alanda kullanıyorum ve hocam kulaklık sağlam olsun rahat rahat kullanabileyim benim için yeter. Ve zaten oyun içinde çoğu detaya da inmeye gerek yok zaten genel özellikleri iyi olsun yeter. Bütçeyi yükseltebilirsem aklımda cloud2 de var bu seçenekler arasında başka bulamadım.

Farway

80+ Silver
Bulabilirseniz MH752 ve ya Cloud2 bakın yoksa çok uğraşmayın Blackshark v2 X ve ya MH630 u alın ikiside fiyat performans ürünleri ben 630 u dış kullanım içinde seviyorum ondan herhalde ehehehhe.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Bulabilirseniz MH752 ve ya Cloud2 bakın yoksa çok uğraşmayın Blackshark v2 X ve ya MH630 u alın ikiside fiyat performans ürünleri ben 630 u dış kullanım içinde seviyorum ondan herhalde ehehehhe.
hocam gerçekten parasına değiyorsa 1200 tl veririm sorun yok ama hepsi birbirine çok yakın kulaklıklar g335 in tasarımını çok beğenmiştim ama usb girişi olmaması vs. gibi şeylerden kafam karışmıştı. Onun haricinde arctisi de beğenmiştim tasarım olarak özellikler arasında cloud 2 arasında ne tür farklar var bilmiyorum dediğim gibi ikide bir sorun cıkaran kulaklık olmasın yeter.

Top Bottom