F/P OYUNCU KULAKLIĞI

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
1500
Kafa yapım büyük bu fiyata yakın alabileceğim en mantıklı kulaklık nedir fivem üzerine daha odaklıyım mikrofon kalitesine bakıyorum bütçem 1.500 tl

Kafa yapım büyük bu fiyata yakın alabileceğim en mantıklı kulaklık nedir fivem üzerine daha odaklıyım mikrofon kalitesine bakıyorum bütçem 1.500 tl
Benim de Mikrofon bozuldu kulaklık arıyorum. Arkadaşımda Hawit in bir modeli var şu an fiyatı 1200 tl ona bakabilirsin hem kablosuz hem ses kalitesi (en azından Skype ve Discord)baya güzel ses aşırı net geliyor. Bir araştırabilirsin yorumlara vs. bak hoşuna giderse al. Gamepower Mihawk kulaklığım var bu arada alalı 6 ay olmadı ama mikrofon şu anda robot gibi ses çıkarıyor bazen ses iletmiyor bozuldu kaldırıp atacağım ve muhtemelen bir daha bu markadan almayacağım.

gamepower fujin pro var gayet iyi kullanıyorum sorunsuz. isterseniz pro olmayan versiyonunun youtubeden incelemelerini izleyerek alabilirsiniz.

onun disinda havit h2002p kucuk diyorlar bir tanidikta ayni sorunu yasiyor kafama kucuk geliyor diyor ama seviyor ses olarak.

kablosuz isterseniz havit h2039bg bakabilirsiniz mikrofonu da iyi, fuxi h7 almayin kotu bir model

gamepower fujin pro var gayet iyi kullanıyorum sorunsuz. isterseniz pro olmayan versiyonunun youtubeden incelemelerini izleyerek alabilirsiniz.

onun disinda havit h2002p kucuk diyorlar bir tanidikta ayni sorunu yasiyor kafama kucuk geliyor diyor ama seviyor ses olarak.

kablosuz isterseniz havit h2039bg bakabilirsiniz mikrofonu da iyi, fuxi h7 almayin kotu bir model

h7 den çok çektim sakın almayın dümdüz alt seviye bir ürün bir daha direkt havit tercih etmemde kablolu modelleri iyi diyorlar onları araştıraiblirsin 6 yıl gamepower kullandım bence fiyatına göre çok sağlamlar tavsiye ederim

h7 den çok çektim sakın almayın dümdüz alt seviye bir ürün bir daha direkt havit tercih etmemde kablolu modelleri iyi diyorlar onları araştıraiblirsin 6 yıl gamepower kullandım bence fiyatına göre çok sağlamlar tavsiye ederim
Gamepower Kai nasıl baya büyük diyorlar ve fiyatına görede iyi sürüceler varmış

Gamepower Kai nasıl baya büyük diyorlar ve fiyatına görede iyi sürüceler varmış
o modeli bilmiyorum hocam ben 6 sene medusa kullandım tüm işimi görüyordu ömrünü doldurdu sonda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,213
Üyeler
175,180
Son üye
laptopdannefretedenadam
Geri