F/P Oyuncu veya Ofis Koltuğu Önerisi

frozen_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Bütçem 9K. Ama ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi bu yüzden ucuz ama iyi koltuklarsa önerebilirsiniz. Kumaş, kaliteli ve rahat bir koltuk arıyorum. Tüm önerilere açığım.

Bütçem 9K. Ama ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi bu yüzden ucuz ama iyi koltuklarsa önerebilirsiniz. Kumaş, kaliteli ve rahat bir koltuk arıyorum. Tüm önerilere açığım.
bende o durumdayım sınava çalışacam bu sene uzun süreler masa önünde kalacam hawk fab 7500 ama o kadar da iyi yorumlar duymadım sert olduğunu falan duymustum gecenlerde adore de ofis koltuğu satılıyordu 3800 e baya f/p di ama fiyattı arttı

xdrive tarsus önerebilirim 8 9 saat otursam da klimam yok ama terletmiyor. ikea markus da kullandım senin bütçeni aşıyor ama bu ikisi arasında o kadar fark göremedim tarsus alabilirsin rahatlıkla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrı olarak asla deri koltuk önermem kumaş ve file olsun kesinlikle

xdrive tarsus önerebilirim 8 9 saat otursam da klimam yok ama terletmiyor. ikea markus da kullandım senin bütçeni aşıyor ama bu ikisi arasında o kadar fark göremedim tarsus alabilirsin rahatlıkla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrı olarak asla deri koltuk önermem kumaş ve file olsun kesinlikle
Hocam xrive tarsus rahat mı, oyuncu koltukları daha mı rahat?

2k daha çıkabilirsen ikea markus. 1 yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunum. ek olarak 10 yıl garantisi olması avantaj.

çıkamazsan ne alınır bilmiyorum ama deri alınmayacağını biliyorum. file al kesinlikle.

ben deri oyuncu koltuğunu bırakıp buna geçtim oturuşum düzeldi ve terlememekten aşırı memnunum. rahatını bulabilirsen kemik ağrısı falan da yok
2k daha çıkabilirsen ikea markus. 1 yıldır kullanıyorum inanılmaz memnunum. ek olarak 10 yıl garantisi olması avantaj.

çıkamazsan ne alınır bilmiyorum ama deri alınmayacağını biliyorum. file al kesinlikle.
Hocalarım peki kaliteli, rahat ve kumaş bir oyuncu koltuğu öneriniz var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri