Neler Yeni

Yardım F/p PC için oyun kolu (Game pad) önerisi

Manahoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
Bütçe
550
Arkadaşlar Logitech F310 alacaktım ama yorumlarını okuyunca 2024 yılı için çok eski ve kullanımı zor olduğunu gördüm el ağrıtıyormuş
https://ty.gl/1fg0u3l2awpp5 bu yan sanayi replika koldan almak istiyorum çok bütçem yok 500 Max 600 civarında F310'u zorlayıp alacaktım ama yorumlarını görünce vazgeçtim Teknosa da 2. eli 485 lira F310 sizce ne almalıyım 500 600 bandında Bluetooth'la bağlanınca takılma gecikme yapar mı FIFA falan oynayacağım genelde arada Mafia gibi hikayeli oyunlar oynarım Xbox tarzı sevmiyorum gecikme yaşatmayacaksa kablosuz kablolu fark etmez.

Manahoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el f710 veya gamesir nova veya gamesir nova lite bak derim.
Hocam bütçemi çok aşıyor bide Xbox kollarına alışık değilim ortada olması lazım logitechleride kimse önermiyor çok sert tuşları diyorlar

Checkmate

80+ Silver
Xbox kollarına alışık değilim ortada olması lazım
bende alışık değildim fakat sonra alıştım bence xbox daha rahat.
logitechleride kimse önermiyor çok sert tuşları diyorlar
kuzenimde f310 vardı tuşlarda bir sertlik hissetmedim normaldi, bu fiyata alabileceğin en normal gamepad f310 veya f710 olur muhtemelen bu ikisi dışında alacağın ürünler 1 yıl sonra iptal olacaktır. eğer bütçeyi yükseltirim diyorsan başka ürün al derim ama yoksa bunlara bak.

Logitech gamepadlar mediamarktta buluyor gidip inceleyebilirsin. 2. el bakabilirsin ucuz olsun dersen.

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adugan B
F710 bende var ağır ama sıkıntı yaratmıyor benim ellerim küçük r2 şut r1 şut kombinasyonlarını yaparken çok az zorlanmalar oluyor harici güzel eğer 2 tane alır aynı anda çalıştırırken arada düğmeler basmayabilir.

Manahoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
bende alışık değildim fakat sonra alıştım bence xbox daha rahat.

kuzenimde f310 vardı tuşlarda bir sertlik hissetmedim normaldi, bu fiyata alabileceğin en normal gamepad f310 veya f710 olur muhtemelen bu ikisi dışında alacağın ürünler 1 yıl sonra iptal olacaktır. eğer bütçeyi yükseltirim diyorsan başka ürün al derim ama yoksa bunlara bak.

Logitech gamepadlar mediamarktta buluyor gidip inceleyebilirsin. 2. el bakabilirsin ucuz olsun dersen.
Teknosa da 2. El 485 TL diyor alınır mı f310

Manahoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Melih
F310 alınır fakat titreşim yok ergonomisi iyi değil ama fiyatına göre idare eder bozulmaz. 300-400e 2.el bulursan alınır 500e pahalı.
610 TL'ye amazondan sıfır aldım gelince bende detaylarını yazarım ilgilenenler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,965
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom