F/P Sesli Komutlu Kumanda Tavsiyesi

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Bütçe
150
Merhaba.

Regal 55R754UA9 Televizyona sahibim. Aile fertlerimin televizyonu daha rahat kullanabilmesi için sesli komut özelliği olan bir kumandaya ihtiyacım var. Net bir bütçe belirtemiyorum ama bütçem kısıtlı.

İnternette bulduğum birkaç linki paylaşacağım, ürünler hakkında fikrim yok. Yorumlarda ne yazıyorsa onları okudum sadece.

Bu konu hakkında daha önceden alışveriş yapmış ya da bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
aa bendeki kumanda :D

Ekler

• 8A99DCD2-A711-4485-9765-4AFFB828DE97.jpeg
    8A99DCD2-A711-4485-9765-4AFFB828DE97.jpeg
    1.6 MB · Hit: 56
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Memnun musunuz? Sesli komutu ve fare özelliği televizyonda olması gerektiği gibi çalışıyor mu? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Valla pc de kullandım. Pc sesli komut çalışmıyormuş. Fate olarak çok zevkli. Yatarak film izlerken diğer videoya geçmek için almıştım :D.
Evde philips Android tv’de var. Orda sesli komutu denedim ama çalışmadı. Aşıya gidicem 1 saate gidip gelince tekrar denerim.

Merhaba.

Regal 55R754UA9 Televizyona sahibim. Aile fertlerimin televizyonu daha rahat kullanabilmesi için sesli komut özelliği olan bir kumandaya ihtiyacım var. Net bir bütçe belirtemiyorum ama bütçem kısıtlı.

İnternette bulduğum birkaç linki paylaşacağım, ürünler hakkında fikrim yok. Yorumlarda ne yazıyorsa onları okudum sadece.

Bu konu hakkında daha önceden alışveriş yapmış ya da bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.
Hocam ne yaptınız?

Yukarıdaki linkteki ürünler hep dandik ürünler. Satın almayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,196
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri