Neler Yeni

F/P SİSTEM- Amd Ryzen3 2200G/Gigabyte A320M/Neo Forza 8GB DDR4 3200Mhz ......

KaraVeba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Veysel Eren
Abdullah abi muhtemelen Ryzen 3 4300ge li sistem yapar bekle onu

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hiç olmamış hız istiyorsun o yüzden 1 tb hdd yerine 250 gb kingston a2000 m2 ssd al

a320 yerine b450 olabilir ama o.c yapmayacağın için a320 de olur arada 200 tl fark var çünkü

ryzen 3 2200g artık eskidi ryzen 3 4300ge alınır

ram kaliteli ama 2 tane olması lazım tek kanal 8 gb yetmez

psu fena değil f/p olarak alınır gamepower , rampage psu lardan çok daha iyidir bi tek sertifikası yok (80+)

direk hazır sistem olarak bugün 3000 TL'ye çıkacak olanı al muhtemelen içinde zaten ryzen 3 4300ge olucak ve 16 gb ram olucak bundan en az 2 kat daha iyi performans verir dual channel olduğundan ve işlemcisinin çok daha iyi olmasından bide 2021 de artık sadece hdd asla alınmaz normal bir hdd ile windows 45 saniyede açılıyorsa ssd ile 10 saniyede açılır arada 4 kat fark var

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ☺️

Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kötü.

Flamesa

80+ Silver
Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ☺️

Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alma sakın Abdullah abinin sistemini bekle. İncehesaptan çıkacak büyük ihtimal adresini kayıt edebilirsin şimdiden. Saat 17:00'den sonra videosu gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
abdullah abi 3k ya sistem çıkarıyor bence bekle

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

HetvaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Ethem Kuru
Arkadaşlar hepinizin önerileri için teşekkürler son karar olarak bugünkü 3k’lık sistemi bekleyeceğim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İnternet hızın nedir?