Kötü.Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alma sakın Abdullah abinin sistemini bekle. İncehesaptan çıkacak büyük ihtimal adresini kayıt edebilirsin şimdiden. Saat 17:00'den sonra videosu gelirArkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2200G için değmez. RAM'i 8+8 yapsın yeterli. Ama gerçi bugün 3K sistem geliyor.Overclock yapmayı biliyormusun?