F/P SİSTEM- Amd Ryzen3 2200G/Gigabyte A320M/Neo Forza 8GB DDR4 3200Mhz ......

Abdullah abi muhtemelen Ryzen 3 4300ge li sistem yapar bekle onu

hiç olmamış hız istiyorsun o yüzden 1 tb hdd yerine 250 gb kingston a2000 m2 ssd al

a320 yerine b450 olabilir ama o.c yapmayacağın için a320 de olur arada 200 tl fark var çünkü

ryzen 3 2200g artık eskidi ryzen 3 4300ge alınır

ram kaliteli ama 2 tane olması lazım tek kanal 8 gb yetmez

psu fena değil f/p olarak alınır gamepower , rampage psu lardan çok daha iyidir bi tek sertifikası yok (80+)

direk hazır sistem olarak bugün 3000 TL'ye çıkacak olanı al muhtemelen içinde zaten ryzen 3 4300ge olucak ve 16 gb ram olucak bundan en az 2 kat daha iyi performans verir dual channel olduğundan ve işlemcisinin çok daha iyi olmasından bide 2021 de artık sadece hdd asla alınmaz normal bir hdd ile windows 45 saniyede açılıyorsa ssd ile 10 saniyede açılır arada 4 kat fark var

Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ☺️

Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kötü.

Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ☺️

Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alma sakın Abdullah abinin sistemini bekle. İncehesaptan çıkacak büyük ihtimal adresini kayıt edebilirsin şimdiden. Saat 17:00'den sonra videosu gelir

abdullah abi 3k ya sistem çıkarıyor bence bekle

Arkadaşlar hepinizin önerileri için teşekkürler son karar olarak bugünkü 3k’lık sistemi bekleyeceğim.

İnternet hızın nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri