emrhandemr
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
ortalama boyutta devasa ekranı olmayan netflix youtube falan gibi uygulamari acan fiyat performans televizyon onerisi yapar misiniz piyasayi cok bilmiyorum
belirli bir bütce yok en yuksek tavan fiyatı 20k yı gecmesin yeterBütçe nedir hocam?
Grundig ürünlerine bakabilirsin. Onvodan uzak durmanı öneririm.ortalama boyutta devasa ekranı olmayan netflix youtube falan gibi uygulamari acan fiyat performans televizyon onerisi yapar misiniz piyasayi cok bilmiyorum
sen grundig in hangi televizyon modelini önerirsinGrundig ürünlerine bakabilirsin. Onvodan uzak durmanı öneririm.
2 yıl önce şimşek düşme olayından dolayı yaklaşık 10 yıldır kullandığımız televizyon maalesef gitti. O yüzden bence uygun fiyatlı ama senin gibi özelliklerini istediğim televizyon almaktı. O zaman Grundig 55 GFU 7850 B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV bu ürünü almıştım. 2 Yıldır da kullanıyorum. Memnunum. Geçenlerde 32'' bir televizyon almam gerekti. ONVO aldım ilk olarak. Yetkili servisleri problemli. Televizyonda hatalar çıktı. Bende 2 yıldır da Grundig markası kullanıyorum diye gittim tekrar 32'' ürününü aldım. Ürün: Grundig 32 GHH 6000B 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı HD Android Smart LED TV. Grundig televizyonlarda en sevdiğim durum yetkili servis Arçelikle ortak olması ve seni kargo ile uğraştırmamaları. Televizyon direkt servise gidiyor ve servis arayıp senin uygunluğuna göre randevu veriyor. Bir problem çıktığında da yardımcı oluyorlar. Güncel olarak şurası yardımcı olur. Linksen grundig in hangi televizyon modelini önerirsin
örnek verebilir misin bi modelHocam tcl marka televizyonlara bakabilirsin. Google tv olan bir modelini kullanıyorum gerçekten çok memnunum.
Hocam fiyatlara bakınca şok oldum cidden gerçi her şey pahalandı. Ben kasım ayında 8200tl ye almıştım. Tcl şuan böyle. Daha f/p televizyonlar vardır mutlaka diğer arkadaşlarda yazar karar verirsin ona göre.örnek verebilir misin bi model