yarın bende aynısını alacağım bence iyi G435Fps oyunları oynuyorum ses kalitesi iyi wireless kulaküstü kulaklık arıyorum. Bütçem 1400 civarı. Fiyatlardan haberim yok her gün zam geldiği için. Bütçe azsa vazgeçebilirim .d
Fps oyunları oynuyorum ses kalitesi iyi wireless kulaküstü kulaklık arıyorum. Bütçem 1400 civarı. Fiyatlardan haberim yok her gün zam geldiği için. Bütçe azsa vazgeçebilirim .d
Sıfır ürünü sıfır fiyatına satıyorlar daha ucuza satanların sıfır ürün sattığına inanmıyorum bu devirde. Sağol tavsiye için.İkinci el sitelerinde sıfır cloud core wireless kulaklıklara göz atabilirsin.
Tavsiye için teşekkürler, 2.el düşünmüyorum.İkinci el çok kullanılmamış barracuda x bakabilirsin. Yoksa da g435 alınabilir.
Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Dostum geçen amazon indiriminde satın alındı o kulaklıklar zaten,950 TL fiyatından satın aldıkları için o fiyatlara satıyorlar.Sıfır ürünü sıfır fiyatına satıyorlar daha ucuza satanların sıfır ürün sattığına inanmıyorum bu devirde. Sağol tavsiye için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiye için teşekkürler, 2.el düşünmüyorum.