Neler Yeni

f1 2019 oynunda sürekli çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emircan
oyun steamden crackli değil özelliklerimde yetiyor midium grafiklerde 60fps alıyorum ama bi yarış yaptıktan sonra veya 2 yarış oyununuz çoktü diyor çözümü varmı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bulut Ayaz Emanetoğlu
CMD ye gir yönetici olarak çalıştır konsola " slmgr /xpr " bunu yaz çıkan sonucu söyle tarih mi çıkıyor yazı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows bende sahteydi o yüzden oyun çökmeleri oluyordu orijinal yükledim çoğu düzeldi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toplu etkinleştirme 21.07.2020 19.36.22 sona ercek diyo tarih çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bulut Ayaz Emanetoğlu
Windows sende de crack belki ondan da olabilir

ama tam olarak gerçek mi onu bilmiyorum internetten bulmuştum o windows kontrol etme yöntemini bende şu anda başka bir yazı gözüküyor tarih değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emircan
Windows sende de crack belki ondan da olabilir

ama tam olarak gerçek mi onu bilmiyorum internetten bulmuştum o windows kontrol etme yöntemini bende şu anda başka bir yazı gözüküyor tarih değil
Başka hiç bi oyunda yaşamadım bunları sadece bu oyunda oldu diğer oyunlardada atmazmiydi crackli olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bulut Ayaz Emanetoğlu
Yani bende de bazı oyunlarda oluyordu ama Teknik sorunlarla çok ilgili değilim yardımcı olamadıysam pardon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emircan
@CloudDude71 tmm reis oldu artık çökmüyo directx 12 de oynuyormuşum benim kart rx550 oyun biraz yüksek grafik olduğu için directx 11 kurdum düzeldi

Top Bottom