KAVGA ETMEYİ VE TRİP ATMAYI SADECE BİRBİRİNE İLGİ DUYAN İNSANLAR YAPAR.
Sanırım şuan seni arkadaş olarak görüyor. Yazmazsan yada onla ilgilenmezsen (oyun oynamazsan) darılıyor. Kaba konuşacağım: Sende hala oturup sesine ilgi duymasını bekliyorsun. Bu yaptığın durum askeri telgraf çalışanlarının birbirine aşık olması gibi. Şu an gerçekten garipsiyorum. Çok utangaç biriyim diyorsun ve samimi bir şekilde kızla konuşabiliyorsun. Çünkü el, kol, yüz haraketlerine dikkat etmene gerek yok. Sesin titrerse telefon bağlantısından diye hissediliceğinden korkmana gerek yok. Dostum bu yaptığın kendine ve ona bencillik etmektir. Hala şaşıyorum 1.5 yıldır görüştüğün kız senin daha yüzünü görmedi yaw. İnsanlar İnstadan tanışıp 1 haftada evleniyorlar yaw.
Gerçekleri söylemek yeter. Sonuca gelelim. Bir aşk tanrıçası değilim. Küçüklüğümden beri kızlarla takılırım ve çoğu kızla sevgili olmamama rağmen sevgililerden daha yakınım. Hani agalarına vurursun söversin bir şey demezler ya. O kıvamda. Şöyle söyleyeyim ilk adımı senin atmanı beklerler. Çünkü "
Love is War" Olay basit. Gayet senden ilgi görmek istiyor. Çok utangaçsın. Kimse sevmediği ve ilgi duymadığı kişiye trip atmaz. En azından şakaylada olsa bir yüzünü görsün lan. Kesin konuşurken çok esprisini yapmışsınızdır. Yani mesela merak uyandrıması için lisede tüm sınıfın çekildiği bir fotoğrafı at. Ne günlerdi bunlar de. Zaten sen nerdesin bu fotoda der. Birde yanlış anlama ben 1.5 yıl dediğine inanmıyorum. 1.5 yılda yani yüzün değil pardon ama şeysini dahi gösterse çok normaldir. İlerle kanka. Diyecek aşırı bir şey yok. Ölü gibi yalnız dışarı çıkmaya korkuyorsan sen nasıl kızla ilgileneceksin. Şuan burda konuştuklarımı rahat izliyorsundur . Sana çok pis öfkeliyim. İnsan içine çıkmayı öğren. Bu dediklerimi ilişki yaşamamış insan bile söyler.
o7 asker