bence işlemci amd olsa daha iyi olur ama isteğinize bağlıMerhaba F1 oynamak için bir masaüstü toplamak istiyorum max 30-33 k olsun nvidia intel bir de ekran kartı min. 12gb olursa sevinirim:
ekran kartı 12 gb olması zor bu fiyata olursada 16 gb rtx 4060 ti bütçe artırmanız lazımMerhaba F1 oynamak için bir masaüstü toplamak istiyorum max 30-33 k olsun nvidia intel bir de ekran kartı min. 12gb olursa sevinirim:
Merhaba F1 oynamak için bir masaüstü toplamak istiyorum max 30-33 k olsun nvidia intel bir de ekran kartı min. 12gb olursa sevinirim:
Merhaba F1 oynamak için bir masaüstü toplamak istiyorum max 30-33 k olsun nvidia intel bir de ekran kartı min. 12gb olursa sevinirim:
Aga her yere spamlama şunu anladık bizde okuduk konuyu bizdeHazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-
Arkadaşlar bir sürü sorun yaşadığımdan ve yeteri kadar vakit ayıramadığımdan ayrıca projeye ilginin çok düşmesinden dolayı projeyi public hale getiriyorum sizden ricam inceleyecek ya da fork edicek arkadaşların "star" vermesidir. https://github.com/VS-57/hesapli-pc-node-js Bir hafta sonu...forum.donanimarsivi.com
sana atmadim deminki kisi yuzunden niye bizede sert cevap veriyorsunAga her yere spamlama şunu anladık bizde okuduk konuyu bizde
Ben sert davranmıyorum her konuya itina ile bu konuyu spamlamana gerek yoksana atmadim deminki kisi yuzunden niye bizede sert cevap veriyorsun
bu sitenin populerlesmesi lazim ki insanlar istediğini arayıp bulsun diyeBen sert davranmıyorum her konuya itina ile bu konuyu spamlamana gerek yok
Ha bunu yapmakta sadece sana düştübu sitenin populerlesmesi lazim ki insanlar istediğini arayıp bulsun diye
bana düştüHa bunu yapmakta sadece sana düştü
Tmbana düştü