CRØXY
80+ Silver
Dahası
Ben en çakma ds4ü aldım bimden ama bir sorununu göremedim
Monster gamepad al geç bütçen varsa. Kafan rahat olur.F310'da kronik analog sorunu vs. diyorlar. Birde kullanımı sanırım rahat değilmiş videolarda ondan bahsediyorlar
Hocam butce olsa bende biliyorum onlari ama denerim butceyi arttirmayiMonster gamepad al geç bütçen varsa. Kafan rahat olur.
Kablo problem olmayacaksa aşırı iyi bir gamepad. Xbox 9. nesilden bile iyi. https://tr-m.banggood.com/8Bitdo-Ul...731505&site=tr-m.banggood.com&position_type=2Hocam butce olsa bende biliyorum onlari ama denerim butceyi arttirmayi
Düzenleme: Bütçeyi 1300-1400 seviyelerine çıkarttım
Aliexpress te kaasim indirimleronde datafrog kol vardi 250 TL'ye almistim kol inanilmaz fp ona bakmanizi oneririmF310'da kronik analog sorunu vs. diyorlar. Birde kullanımı sanırım rahat değilmiş videolarda ondan bahsediyorlar
2 senedir kullanıyorum sıkıntı yok sadece elime biraz ufak gibi elim çok büyük değil ortalama.Hepsiburada 600₺'ye çakma dualshock 4 satılıyor. F310 120-140₺ daha pahalı. EA FC 24 için kullanacagim. Hangisini almalıyım sizce? F310 uzun süre kullanmis arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim
bnde f310 kullanıyorum ergonomi idare eder ama fiyatına göre alınabilecek bir gamepad keşke f510 modeli hala piyasada olsaMemnun musunuz hocam EA FC 24 için kullanacağım sadece 3-4 saat haftada
Bana kalırsa elinde kalacak gamepad yerine indirimli bir dönemde Monster yada havit falan en kötü powera al. Çakmanın ömrü 6 ay falan götürür seni. Parana yazık olur.Hocam butce olsa bende biliyorum onlari ama denerim butceyi arttirmayi
Düzenleme: Bütçeyi 1300-1400 seviyelerine çıkarttım
Düzenleme 2: Bütçeyi arttirirsam klavye alamıyorum
2 senedir f310 kullanırım, fifa da olsun forza da olsun hiç üzmedi knkHepsiburada 600₺'ye çakma dualshock 4 satılıyor. F310 120-140₺ daha pahalı. EA FC 24 için kullanacagim. Hangisini almalıyım sizce? F310 uzun süre kullanmis arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim
Bende FC 24 için kullanıyorum ve gayet memnunum. Yeni aldım bende zaten 1 hafta 10 gün falan olmuştur. Şimdiden ho diyimMemnun musunuz hocam EA FC 24 için kullanacağım sadece 3-4 saat haftada