Alıcağın f310 garantisi sağlamsa yani üretici garantiliyse Mediamarkt vesaire gibi yerlerden alırsan Logitech’in garanti süresince inanılmaz bir desteği var (faturanın durması lazım). Benim f710’un usb si bozulmuştu adamlar Hollanda’dan göndermişlerdi 1 haftada. Eskisi de ben de kaldı sadece fatura atmıştım. Logitech destek baya iyi analoglarda garanti süresinde sıkıntı çıkarsa yenisini bile yollayabileceklerini düşünüyorum. O nedenle logi derdim ama f310 da titreme yok f710 da da çok uzaktan algılamıyor bazen o nedenle f310 iyi seçenek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve dip not: burada replika dualshock alıp yıllarda kullandığını iddia edenler olabilir ama şunu unutma bu adamlar ne kadar kullandılar, nasıl kullandılar, şanslarına sorunsuz replika mı geldi vesaire, ayrıca o replika dualshock bozulsa muhattaplarını bulamazlar. O nedenle kardeşim paraya biraz da olsa kıyıp bilinen arkası sağlam markalardan devam etmeni öneririm.
Hepsiburada 600₺'ye çakma dualshock 4 satılıyor. F310 120-140₺ daha pahalı. EA FC 24 için kullanacagim. Hangisini almalıyım sizce? F310 uzun süre kullanmis arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim
Dostum Merhabalar bütçeni biraz aşacak ama sorduğun 2 kolu da kullandım. F310 Çok sert bir kol futbol oyunları için uygun değil çok ses çıkartıyor ve çok rahatsız ediyor. Çakma ps4 kolları ise çok kötü hiçbir şekilde iyi plastik iyi tuş kalitesi yok alırsın 1 2 aya drift sorunu olur yani analoglar kendiliğinden oynar. Ben o kadar kol kullandım sana linkteki kolu almanı öneririm. Bilgisayara direkt bağlanıyor ve plastik kalitesi olsun hissiyat olsun gerçekten birebir yapmışlar. Bence bunu almalısın bütçene göre iyi kol yok. https://www.hepsiburada.com/techstorm-exotic-t28-pro-kablosuz-gamepad-pm-HBC00002542RN
Hepsiburada 600₺'ye çakma dualshock 4 satılıyor. F310 120-140₺ daha pahalı. EA FC 24 için kullanacagim. Hangisini almalıyım sizce? F310 uzun süre kullanmis arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim
logitech alacaksan f710 alma f310 al hatta bütçe çıkarabilirsen amazonda trust gxt 590 bosi de bakabilirsin amazon prime varsa 850ye geliyo hem o f710dan da daha iyi f310dan da kablosuz bir gamepad