Facebook sayfasında donanım arşivine iftira

Nquyen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,192
Az önce tanıklık ettim komedi gibi insanlar burada banı yiyince Abdullahı akpli yapıp üstüne üyeleri dolandıran konumuna getirdi aklı sıra 🤷😄

Tam da işlamcı tipi vardı diyor 😄 hakaret davası açmak isterseniz benim üzerimden sayfaya ulaşabilirsiniz.
@Abdullah Hacıgül

Ekler

• Screenshot_2024-05-20-00-01-59-400_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2024-05-20-00-01-59-400_com.facebook.katana.jpg
    482.9 KB · Hit: 68
  • Screenshot_2024-05-20-00-01-41-280_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2024-05-20-00-01-41-280_com.facebook.katana.jpg
    674.6 KB · Hit: 69
Maalesef ki bazı insanlar işte bu kadar saygısız! aşağıya SS ekliyorum, bu gibi iftiralarda takipçilerimizin bizden SS istemesi yeterli. Konuyu açan arkadaş özellikle indirimli bölümü işaretlemiş yıl içinde seyreden fiyatların normalinden ne kadar yüksek olduğu ayen beyan açık olmasına rağmen orayı göstermemiş kaldı ki o işaretlediği fiyatı da ben yaptırdım zamanında çünkü bu monitör bizimle çıkış yaptı DA FORUM bunu çok net bilir ve fiyat indirimlerini de biz yönetiyoruz yani o monitörü o fiyata bugün halen daha alabiliyorsa bu bizim sayemizde. 3999TL'lik lansman özel fiyatı için bile burada günlerce uğraştık kafa patlattık.

ddd.jpg
dd2.jpg

Normal fiyatı 5-5.5K olan bu monitörü aylardır biz dizginliyoruz peki bunun karşılığı nedir? "bildiği halde yalan konuşan Muhammet isimli kişidir" çünkü profil fotosundan daha önceleri gözüme çarpan biri benim takipçim tüm süreçleri aslında çok iyi biliyor.

👉 Peki bu fiyatları gerçekten takipçilerimiz için uğpraşıp yaptırıyor muyuz? Kanıtlayalım...

Screenshot 2024-05-20 135636.png
Screenshot 2024-05-20 135900.png

👉 İşin en aptalca kısmı "asla kendi cebimi düşünmüyorum" dediğimi öne süren İFTİRASI aksine ben hep "bizimde bu işten para kazandığımızı" diğerlerinin aksine söyleyen biriyim. Bu da kanıtlıdır bunu dile getirmiş birisine neden bu iftirayı atıyorsun?

👉 Yani özetle burası Türkiye burada insanlar "SİZE DEĞER VEREN DEĞİL SİZE DEĞER VERMEYENLERE" saygı gösterir baş eğer.

👉 Enflasyonun tavan olduğu bir memlekette "o kadar iyi monitörü nasıl halen daha 2023 Kasım Aralık fiyatlarına" alabildiğini akıl edemeyip aslında o fiyatı size sağlayan kişiye insanlarınm hakaret etmesi hiç şaşırmadığım bir durum Neden derseniz? bu ülke haklıların değil haksızların değer gördüğü bir ülkedir. Ne kadar edepsiz olur bağırırsanız o kadar haklı sayarlar sizi.

👉 Ürünlerin daha yüksek fiyatlarla satılıp bizim daha yüksek kazançlar sağlayabileceğimiz bir ortam varken ürünlere büyük indirimler uygulatıp sizin ucuza alıp bizim daha az kazandığımız bir ortam sağladığımız için özür dileriz.

Geri