Facebook'u en sonunda bırakmamı sağlayan toxic kitle

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
344
Facebook grupları bir yere kadar iyiydi ama artık gruplarda ki toxic insanlar sıkmaya başladı dizi karakteriyle ilgili post atıyorum yok bu diziyi hâlâ izliyor musun yaşın kaç.
Yok git gir bir sigortalı işe çalış böyle boş boş postlar atma yok dizi postu bitti siyaset postların mı başladı bir konuda eleştiri yapıyorsun eleştirdiğim kişiye küfür hakaret aşağılamada bulunmuyorum yorumlarda haset yanma vb bir sürü boş yorum grup adminlerine bakıyorsun postlarımda küfür hakaret aşağılama vb yok postlarımı siliyorlar gruptan atıyorlar gerçekten bıktırdılar ve canıma tak etti artık bıraktım Facebook'u böyle ortam olmaz.

Bu edit tam da içimden geçenleri anlatıyor.

ben hala kullanıyorum ama artık yorumları okumuyorum o kadar boş iğrenç insanlar var ki anlatamam biri yemek yer sol elle yeme şeytan işi diyip kızgın emojisi atar diğeri beddua eder bir kadın fotoğraf paylaşır başın niye açık kafanı kapatsana allahın emri der biri kaza yapar sen haksızsın böyle insanları içeri atıp tıkıcaksın vsvs bitmiyor bunlar gerçekten kafayı yersin o yüzden akıl sağlığım için yorumları okumayı bıraktım

ben hala kullanıyorum ama artık yorumları okumuyorum o kadar boş iğrenç insanlar var ki anlatamam biri yemek yer sol elle yeme şeytan işi diyip kızgın emojisi atar diğeri beddua eder bir kadın fotoğraf paylaşır başın niye açık kafanı kapatsana allahın emri der biri kaza yapar sen haksızsın böyle insanları içeri atıp tıkıcaksın vsvs bitmiyor bunlar gerçekten kafayı yersin o yüzden akıl sağlığım için yorumları okumayı bıraktım
Bence kullanmamak en iyisi akıl sağlığı için çok iğrenç insanlar var içerisinde saçma yorum yapan insanlarla dolu içerisi

Dostum bana göre çok daha özgün ve komik kitleleri olan bir ortam.Şu paylaşımın yorumlarını ve yanıtlarını okusana;

Dostum bana göre çok daha özgün ve komik kitleleri olan bir ortam.Şu paylaşımın yorumlarını ve yanıtlarını okusana;
Yorumlardan anlaşılıyor Facebook'ta nasıl bir kitlenin olduğu eğlencesine yapılmış bir şeyin altında bile tartışıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri