hocam ben 6 tane farklı hesaptan vac ban yedim cs de hile olmadığım haldehile yoksa yemezssin.
İnandırıcı değil dostum 6 tane hsaptan ayrı ayrı vac ba yedin ve hile kullanmadın öylemi?hocam ben 6 tane farklı hesaptan vac ban yedim cs de hile olmadığım halde
Katılıyorum hocam hile kullanmasa bile oyun dosyalarına birşeyler yapmışsındır yada skin changerİnandırıcı değil dostum 6 tane hsaptan ayrı ayrı vac ba yedin ve hile kullanmadın öylemi?
Zevkine mi vac ban atıyorlar vac ban yemeden önce seni izliyor yetkililer
Bunun nedense gercek olduguna inanamiyorum.6 farkli hesaptan ban yemissiniz ama temizsiniz.Benim oyun saatim 3klara dayandi cok iyi oynadigim maclar da oldu cok kotu oynadigim da fakat hic vac ban yemedim.Hani 1 hesaptan yeseniz neyse 6 farkli hesap nasil oluyor arkadashocam ben 6 tane farklı hesaptan vac ban yedim cs de hile olmadığım halde
aynen hocam kullanmasa bile ya oyun dosyalarını değiştirmiştir yada skin changer ( 1kere bende kullandım 5dk sonra kapattım korkudanBunun nedense gercek olduguna inanamiyorum.6 farkli hesaptan ban yemissiniz ama temizsiniz.Benim oyun saatim 3klara dayandi cok iyi oynadigim maclar da oldu cok kotu oynadigim da fakat hic vac ban yemedim.Hani 1 hesaptan yeseniz neyse 6 farkli hesap nasil oluyor arkadas
aynen hocam kullanmasa bile ya oyun dosyalarını değiştirmiştir yada skin changer ( 1kere bende kullandım 5dk sonra kapattım korkudan)
farklı google hesaplarıyla steam kaydoldum seçkin değildim bazı abiler vardı takıldığım onlarla bi rakabetçi girelim diyorduk her şey normal neyse sonra beni biz gaza getiriyorlardı miragede 46 kill falan alıyordum oyunu sadece ben taşıyordum sonra kaşıdakiler raporluyor veya owerwatch yapıyordu hesapda ggİnandırıcı değil dostum 6 tane hsaptan ayrı ayrı vac ba yedin ve hile kullanmadın öylemi?
Zevkine mi vac ban atıyorlar vac ban yemeden önce seni izliyor yetkililer
hile değilsen ban yemezsin dostum hala inanmadım ben csgo yetkilileri hile kullandığını kanıtlmadan vac ban vermiyorlar 46 vurabilirsin çok nomral gününde olursun fakat 6 tane hesap diyorsun tamamen sallamadan ibarethocam
farklı google hesaplarıyla steam kaydoldum seçkin değildim bazı abiler vardı takıldığım onlarla bi rakabetçi girelim diyorduk her şey normal neyse sonra beni biz gaza getiriyorlardı miragede 46 kill falan alıyordum oyunu sadece ben taşıyordum sonra kaşıdakiler raporluyor veya owerwatch yapıyordu hesapda gg
hocam ister inanın ister inanmayın zorla inandıramam ama yedim yani son hesap yediğim hesabı bırakıyorum şöyle buyur link: https://steamcommunity.com/user/cnnb-vqkf/pjwtmnhg/hile değilsen ban yemezsin dostum hala inanmadım ben csgo yetkilileri hile kullandığını kanıtlmadan vac ban vermiyorlar 46 vurabilirsin çok nomral gününde olursun fakat 6 tane hesap diyorsun tamamen sallamadan ibaret
1 kere yemiş olabilirsiniz ama 6 kere yediğinize inanmadım birde o linkte ben kendi hesabımla giriyorum gelmiyor öyle hesap.hocam ister inanın ister inanmayın zorla inandıramam ama yedim yani son hesap yediğim hesabı bırakıyorum şöyle buyur link: https://steamcommunity.com/user/cnnb-vqkf/pjwtmnhg/