Neler Yeni

Faceit ban yer miyim?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar merhaba bir maç oynadım 37 kill aldım %71 hs oranı adamlar beni hileden raporladılar sizce ban yer miyim? (Hile kullanmadım.)

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
hocam ben 6 tane farklı hesaptan vac ban yedim cs de hile olmadığım halde
İnandırıcı değil dostum 6 tane hsaptan ayrı ayrı vac ba yedin ve hile kullanmadın öylemi?
Zevkine mi vac ban atıyorlar vac ban yemeden önce seni izliyor yetkililer

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnandırıcı değil dostum 6 tane hsaptan ayrı ayrı vac ba yedin ve hile kullanmadın öylemi?
Katılıyorum hocam hile kullanmasa bile oyun dosyalarına birşeyler yapmışsındır yada skin changer

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
hocam ben 6 tane farklı hesaptan vac ban yedim cs de hile olmadığım halde
Bunun nedense gercek olduguna inanamiyorum.6 farkli hesaptan ban yemissiniz ama temizsiniz.Benim oyun saatim 3klara dayandi cok iyi oynadigim maclar da oldu cok kotu oynadigim da fakat hic vac ban yemedim.Hani 1 hesaptan yeseniz neyse 6 farkli hesap nasil oluyor arkadas

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun nedense gercek olduguna inanamiyorum.6 farkli hesaptan ban yemissiniz ama temizsiniz.Benim oyun saatim 3klara dayandi cok iyi oynadigim maclar da oldu cok kotu oynadigim da fakat hic vac ban yemedim.Hani 1 hesaptan yeseniz neyse 6 farkli hesap nasil oluyor arkadas
aynen hocam kullanmasa bile ya oyun dosyalarını değiştirmiştir yada skin changer ( 1kere bende kullandım 5dk sonra kapattım korkudan :D)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
aynen hocam kullanmasa bile ya oyun dosyalarını değiştirmiştir yada skin changer ( 1kere bende kullandım 5dk sonra kapattım korkudan :D)
:)
Ben hic kullanmadim online oyunlarda karsi tarafi etkileyecek hicbir seyi sevmiyorum.Yani benim karsima gelince deliriyorum o yuzden de biraktim csyi.Yine de kimseye yapmam boyle bir sey bir kere oyundan aldigim zevk direkt sifirlanir hile acsam eminim.
Ayrica gercekten hile kullanmadiyssn bir sey olmaz emin ol.
Benim 48 vurdugum mac da oldu faceit 5 level iken hicbir sey olmadi.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
hocam
farklı google hesaplarıyla steam kaydoldum seçkin değildim bazı abiler vardı takıldığım onlarla bi rakabetçi girelim diyorduk her şey normal neyse sonra beni biz gaza getiriyorlardı miragede 46 kill falan alıyordum oyunu sadece ben taşıyordum sonra kaşıdakiler raporluyor veya owerwatch yapıyordu hesapda gg

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
hocam

farklı google hesaplarıyla steam kaydoldum seçkin değildim bazı abiler vardı takıldığım onlarla bi rakabetçi girelim diyorduk her şey normal neyse sonra beni biz gaza getiriyorlardı miragede 46 kill falan alıyordum oyunu sadece ben taşıyordum sonra kaşıdakiler raporluyor veya owerwatch yapıyordu hesapda gg
hile değilsen ban yemezsin dostum hala inanmadım ben csgo yetkilileri hile kullandığını kanıtlmadan vac ban vermiyorlar 46 vurabilirsin çok nomral gününde olursun fakat 6 tane hesap diyorsun tamamen sallamadan ibaret

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
hocam ister inanın ister inanmayın zorla inandıramam ama yedim yani son hesap yediğim hesabı bırakıyorum şöyle buyur link: https://steamcommunity.com/user/cnnb-vqkf/pjwtmnhg/
1 kere yemiş olabilirsiniz ama 6 kere yediğinize inanmadım birde o linkte ben kendi hesabımla giriyorum gelmiyor öyle hesap.
6 kere ile açmadan ban yiyemezsiniz veya kurallara aykırı bir şey yapmışsınızdır global adamlar yeni hesap açıp oynuyor niye ban yemiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,682
Üyeler
168,169
Son üye
Alex16756
Top Bottom