Gemini AI dahil olduysa ondandırGoogle LLC, " Google One(100 GB)" aboneliğinizin ₺99,99/yıl olan fiyatını 1 Temmuz 2025'ten itibaren ₺499,99/yıl olarak artırıyor.
o neyGoogle LLC, " Google One(100 GB)" aboneliğinizin ₺99,99/yıl olan fiyatını 1 Temmuz 2025'ten itibaren ₺499,99/yıl olarak artırıyor.
Bulut hizmeti. Google drive, google fotoğraflar fln için yedekleme alanı.o ney
Teşekkürler bromBulut hizmeti. Google drive, google fotoğraflar fln için yedekleme alanı.
Ben OneDrive'a geçtim, mobil uygulamada aylık 50GB 27TL bedava. Üstüne Drive'daki fotoğrafları direkt olarak OneDrive'a aktarabiliyorsun, konu sahibine tavsiye.
(Aboneliği web sitesinden alma daha pahalıya ödersin, direkt android uygulamadan satın al.)
4 Katı bir zam yapmış aslında uzun yıllardır zam yapmayıp nerdeyse bedava olarak veren Google tarafından bakarsak olaya zam yapmak için baya haklılar gerçi yanlış hatırlamıyorsam yakın bir zamanda bir zam yapmışlardı zaten.Google LLC, " Google One(100 GB)" aboneliğinizin ₺99,99/yıl olan fiyatını 1 Temmuz 2025'ten itibaren ₺499,99/yıl olarak artırıyor.
bende lifebox kodları vardı , ihtiyacın varsa hediye edeyim bir kaç tane. Kullanmıyorum zatenBulut hizmeti. Google drive, google fotoğraflar fln için yedekleme alanı.
Ben OneDrive'a geçtim, mobil uygulamada aylık 50GB 27TL bedava. Üstüne Drive'daki fotoğrafları direkt olarak OneDrive'a aktarabiliyorsun, konu sahibine tavsiye.
(Aboneliği web sitesinden alma daha pahalıya ödersin, direkt android uygulamadan satın al.)
Hocam Onlardan Bende De Vardı 2 Yıllık Aldıydım Hatta İndirimde, Şuan O Kodlara Geçersiz Spamlıyor Bende :/bende lifebox kodları vardı , ihtiyacın varsa hediye edeyim bir kaç tane. Kullanmıyorum zaten![]()
13 yıllık almıştım ben , açıklamasında kodların süresi yok deniyordu , bizim kodlar da mı yandı yoksaHocam Onlardan Bende De Vardı 2 Yıllık Aldıydım Hatta İndirimde, Şuan O Kodlara Geçersiz Spamlıyor Bende :/
Valla Yanmış olabilir 2 ay önce fln denediydim şimdi bidaha denicem hatta13 yıllık almıştım ben , açıklamasında kodların süresi yok deniyordu , bizim kodlar da mı yandı yoksa![]()