Faiş fiyat artışı Google One?

Farmos

80+
Reaksiyon skoru
33
Google LLC, " Google One(100 GB)" aboneliğinizin ₺99,99/yıl olan fiyatını 1 Temmuz 2025'ten itibaren ₺499,99/yıl olarak artırıyor.

Bulut hizmeti. Google drive, google fotoğraflar fln için yedekleme alanı.

Ben OneDrive'a geçtim, mobil uygulamada aylık 50GB 27TL bedava. Üstüne Drive'daki fotoğrafları direkt olarak OneDrive'a aktarabiliyorsun, konu sahibine tavsiye.

(Aboneliği web sitesinden alma daha pahalıya ödersin, direkt android uygulamadan satın al.)

Ben OneDrive'a geçtim, mobil uygulamada aylık 50GB 27TL bedava. Üstüne Drive'daki fotoğrafları direkt olarak OneDrive'a aktarabiliyorsun, konu sahibine tavsiye.

(Aboneliği web sitesinden alma daha pahalıya ödersin, direkt android uygulamadan satın al.)
Teşekkürler brom

Google LLC, " Google One(100 GB)" aboneliğinizin ₺99,99/yıl olan fiyatını 1 Temmuz 2025'ten itibaren ₺499,99/yıl olarak artırıyor.
4 Katı bir zam yapmış aslında uzun yıllardır zam yapmayıp nerdeyse bedava olarak veren Google tarafından bakarsak olaya zam yapmak için baya haklılar gerçi yanlış hatırlamıyorsam yakın bir zamanda bir zam yapmışlardı zaten.
Bir de şimdi internetten baktım ben de 389TL diyor ama muhtemelen üye olmadığım için yeni üye indirimidir fakat yinede Yıl bazında hesaplarsak kullanıyorsanız idare edilebilir.

Ekran görüntüsü_3-5-2025_12393_one.google.com.webp

Ekran görüntüsü_3-5-2025_123911_one.google.com.webp

bende lifebox kodları vardı , ihtiyacın varsa hediye edeyim bir kaç tane. Kullanmıyorum zaten :D

Hocam Onlardan Bende De Vardı 2 Yıllık Aldıydım Hatta İndirimde, Şuan O Kodlara Geçersiz Spamlıyor Bende :/
13 yıllık almıştım ben , açıklamasında kodların süresi yok deniyordu , bizim kodlar da mı yandı yoksa :kekw:

13 yıllık almıştım ben , açıklamasında kodların süresi yok deniyordu , bizim kodlar da mı yandı yoksa :kekw:
Valla Yanmış olabilir 2 ay önce fln denediydim şimdi bidaha denicem hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme: Brom hayırlı olsun tüm kodlarımız eridi ben gene kullanamadım :D

Klasik kürtsell işi işte support'a yazıcam şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekleme 2: Benim kodların yarısı erimiş galiba, geçersiz kod uyarısı veriyordu. Şimdi rastgele bir tanesi çalıştı her ne sebeptense.

Çalışmasa da şaşırmazdım pek :/

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,765
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri