5v3pin kablosu değil mi o yaMSI forge 100m kasa almıştım fan çoklayıcı yokmuş diye bir fan çoklayıcı aldım da çok garip bir şey gördüm bu normal midir? Fotoğrafı ekliyorum. İki kabloda soldan 3. Tel yok birisinde var.
Normal.MSI forge 100m kasa almıştım fan çoklayıcı yokmuş diye bir fan çoklayıcı aldım da çok garip bir şey gördüm bu normal midir? Fotoğrafı ekliyorum. İki kabloda soldan 3. Tel yok birisinde var.
Hocam 5v3 falan anlamıyorum ki ben5v3pin kablosu değil mi o ya![]()
hocam bi sıkıntı yok aslında 5v3pin kablosu o normal yaniHocam 5v3 falan anlamıyorum ki bengirdim amazonda fan çoklayıcı yazdım ilkine tıkladım adam benim kasanın aynısına almış takmış yorumunu gördüm bende aldım geldi böyle anlam veremedim
![]()
Kanka peki bu 3lüleri nereye takacağım 4 lüyü nereye takacağım ve kasa işlemci ve bu kablo dışında ek kablo almam lazım mi kasam msi mag forge 100mNormal.
Olur yani 3 fana takılır diyorsun 4lü olanı arkadaki fana diğer 3lü olanları ön fana mı takacağım pekihocam bi sıkıntı yok aslında 5v3pin kablosu o normal yani![]()
usta senin 100r argb fanlıysa kullanabilirsin rgb fanlıysa farklı bir dönüştürücü alman gerek 3pinlileri 4pin e taktında düzgün çalışmazKanka peki bu 3lüleri nereye takacağım 4 lüyü nereye takacağım ve kasa işlemci ve bu kablo dışında ek kablo almam lazım mi kasam msi mag forge 100m
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olur yani 3 fana takılır diyorsun 4lü olanı arkadaki fana diğer 3lü olanları ön fana mı takacağım peki
Anladığım kadarıyla sen kasadaki fanlara güç vermek istiyorsun. Elindeki fan 5v3 kablosu falan değil. Normal fan çoklayıcı kablo. Eğer dediğim amaçla aldıysan doğru kablo almışsın.MSI forge 100m kasa almıştım fan çoklayıcı yokmuş diye bir fan çoklayıcı aldım da çok garip bir şey gördüm bu normal midir? Fotoğrafı ekliyorum. İki kabloda soldan 3. Tel yok birisinde var.
Kanka şimdi farkettim de anakartta ram slotarında 1.2v yazıyormus benim ramler 3200mhz 1.35v napacagim ben şimdi geri mi göndereyim bu sistemiAnladığım kadarıyla sen kasadaki fanlara güç vermek istiyorsun. Elindeki fan 5v3 kablosu falan değil. Normal fan çoklayıcı kablo. Eğer dediğim amaçla aldıysan doğru kablo almışsın.
Ana girişi anakart üzerindeki SYS FAN yazan yere takacaksın. Diğer girişlere kasa fanlarını takacaksın. Kasandaki fanlar PWM diye biliyorum. Hangisini hangisine taktığının önemi yok o yüzden.
Kanka şimdi farkettim de anakartta ram slotarında 1.2v yazıyormus benim ramler 3200mhz 1.35v napacagim ben şimdi geri mi göndereyim buAnladığım kadarıyla sen kasadaki fanlara güç vermek istiyorsun. Elindeki fan 5v3 kablosu falan değil. Normal fan çoklayıcı kablo. Eğer dediğim amaçla aldıysan doğru kablo almışsın.
Ana girişi anakart üzerindeki SYS FAN yazan yere takacaksın. Diğer girişlere kasa fanlarını takacaksın. Kasandaki fanlar PWM diye biliyorum. Hangisini hangisine taktığının önemi yok o yüzden.
Hocam o konuda bilgim yok ama öyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Şahsen 3 kere sıfır sistem topladım hiç ona dikkat etmedim.Kanka şimdi farkettim de anakartta ram slotarında 1.2v yazıyormus benim ramler 3200mhz 1.35v napacagim ben şimdi geri mi göndereyim bu sistemi
Hayır ger igöndermene gerek yok normal bir şeyKanka şimdi farkettim de anakartta ram slotarında 1.2v yazıyormus benim ramler 3200mhz 1.35v napacagim ben şimdi geri mi göndereyim bu
Peki 1.35v kullanabilir miyim ramleri (oc 3200mhz) yazıyordu anakartta bende 1.20 1.35 hiç dikkat etmemiştim 3200mhz xpg cl16 ram aldım 1.35vHayır ger igöndermene gerek yok normal bir şey