Ego.morior
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
merhaba arkadaşlar az önce bilgisayarı açayım dedim ve açtığımda fanlarından garip bir ses geliyordu tekrar baştan başlattım ve ses devam ediyordu daha sonra kapatıp tüm fanlara baktım bir kablo vs değiyor mu herhangi bir temas var mı diye fakat yoktu tekrar açtığımda kasa camını açıp kulağımla dinledim ki kule tipi soğutucu fanından geliyordu ses ve 2 3 dakika geçmedi ki fan da yavaşlamalar olduğunu hızlandığında da ses çıkardığını gördüm 2 fan var ve bugüne kadar sıkıntısız çalışıyordu bugün neden böyle yaptı bilmiyorum daha sonrasında çalışıp ses çıkarıp daha sonra tamamen durmaya başladı duruyor çalışıyor bir süre can çekişiyor sonra tekrar duruyor bios ayarlarından baktığımda tam gücünde çalışamıyordu fan ayarlarını değiştirdim ama pek bir işe yaramadı hızlanınca yine aynı oluyordu şimdi fanları söktüm elimle çevirmeyi denedim takılmadan dönüyordu fakat diğer fana nazaran birkaç saniye daha erken duruyordu chat gpt fan rulmanında sıkıntı olabileceğini söyledi şubat ayında gaming genden almıştım değişim veya tamirle uğraşırlar mı acaba veya farklı bir çözümü var mıdır