Neler Yeni

Yardım Fan düzeltirken elektrik çıktı

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
YARDIM POSTU

Hocalar bu pini yerinden çıkarmaya çalışırken kopardım ve uçlarını bağlamayı denerken Bi elektriklenme oldu pc kendi kendine kapandı fişi falan söküp tekrar çalıştırdım rgbler gitmiş fan çalışıyor ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz garantisi bitmiş ürün ancak sıvı soğutma rgbsi güzeldi nasıl düzelir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Ekler

• IMG_20230520_222401.jpg
    IMG_20230520_222401.jpg
    806.9 KB · Hit: 84
  • IMG_20230520_222412.jpg
    IMG_20230520_222412.jpg
    941.1 KB · Hit: 80
  • IMG_20230520_222416.jpg
    IMG_20230520_222416.jpg
    845.2 KB · Hit: 82
  • IMG_20230520_222432.jpg
    IMG_20230520_222432.jpg
    723.9 KB · Hit: 86

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Berk
Fana da kısa devre yapmazsın fan gümlemiş rgbsiz kullan ilerde fan alıp değiştirirsin

TİTAN.

80+ Platinum
YARDIM POSTU

Hocalar bu pini yerinden çıkarmaya çalışırken kopardım ve uçlarını bağlamayı denerken Bi elektriklenme oldu pc kendi kendine kapandı fişi falan söküp tekrar çalıştırdım rgbler gitmiş fan çalışıyor ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz garantisi bitmiş ürün ancak sıvı soğutma rgbsi güzeldi nasıl düzelir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Bir tek RGB gittiyse iyi kısa devre olmuş
Koku geldi mi ?
Aklında bulunsun bir daha bu tarz işlemleri elektiriği keserek yap

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
markaya yazıp kablonun aynısından iste yada harici olarak satın al led ler patlamadıysa yeni kabloyu takınca çalışır yada egzos fanın rgb si varsa sıvı soğutucunun ki ile değiştirebilirsin.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fana da kısa devre yapmazsın fan gümlemiş rgbsiz kullan ilerde fan alıp değiştirirsin
Hocam kasa kapandı ramlerin rgbsi yanıyordu sonra tekrar açtığımda sıvı soğutma pompasının ışığı ve diğer rgbli soğutmanın rgbsi gitmişti ama çalışıyorlardı ekran kartım olmadığı için sisteme sorun yaşatmışmı bakamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koku geldi mi ?
O kontrolcüye bağlı olan 1 fan ve pompa göstergesinin rgbsi gitti ama çalışıyorlar

markaya yazıp kablonun aynısından iste yada harici olarak satın al led ler patlamadıysa yeni kabloyu takınca çalışır yada egzos fanın rgb si varsa sıvı soğutucunun ki ile değiştirebilirsin.
İşte rgbler gitti ve korkum herhangi bir parçanın yanmış olması ekran kartı olmadığı için görüntü alamıyorum çalıştırdığım zaman işlemci ışığı yanıyor umarım yanmamıştır

Koku geldi mi ?
Video var ancak atamıyorum

Hocam kasa kapandı ramlerin rgbsi yanıyordu sonra tekrar açtığımda sıvı soğutma pompasının ışığı ve diğer rgbli soğutmanın rgbsi gitmişti ama çalışıyorlardı ekran kartım olmadığı için sisteme sorun yaşatmışmı bakamadım

O kontrolcüye bağlı olan 1 fan ve pompa göstergesinin rgbsi gitti ama çalışıyorlar

İşte rgbler gitti ve korkum herhangi bir parçanın yanmış olması ekran kartı olmadığı için görüntü alamıyorum çalıştırdığım zaman işlemci ışığı yanıyor umarım yanmamıştır

Video var ancak atamıyorum
Sol alttaki fan ve pompa çalışıyor rgbler gitti

Ekler

• Screenshot_2023-05-22-15-27-05-932_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2023-05-22-15-27-05-932_com.miui.videoplayer.jpg
    940 KB · Hit: 36

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1684758711270.png

pc çalışırken niye yapıyon

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu tarz işlemleri yaparken gücü kesmeyi unutma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
berke ertürk
YARDIM POSTU

aynı sorunu 2 sene önce yaşadım bende 2 fan yanmıştı söküp yenisiyle değiştirdim uçları yandığı için yapılamaz diye düşündüm

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Şuan Bi sorun yapmış mıdır bilmiyorum ekran kartı alacağım ancak Bi parçayı yaktım mı onu da bilmiyorum sıkıntı yapmış mıdır hocam
Kanka ben PC yi güçten çıkarmadan uyumam sen fan degistirirken güç açık yapıyorsun hangi kafayla yaptın 🤣

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
YARDIM POSTU

Hocam prizden sökmediyseniz geçmiş olsun kısa devre olup yakmışsınız yeni fan alana kadar kullanın rgbsiz

Kanka ben PC yi güçten çıkarmadan uyumam sen fan degistirirken güç açık yapıyorsun hangi kafayla yaptın 🤣
hocam biz priz takılı değilken statik elektrik olmasın diye 40 takla atıyoruz sizdeki cesaret beni hayran bıraktı şahsen

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kısa devre yaptıysa kontrolcü yanmıştır muhtemelen LED'lere bir şey olacağını sanmam.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
aynı sorunu 2 sene önce yaşadım bende 2 fan yanmıştı söküp yenisiyle değiştirdim uçları yandığı için yapılamaz diye düşündüm
Yanan fan olsun hiç umrumda değil parçalara bişey olmasın da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,195
Üyeler
161,406
Son üye