Neler Yeni

Yardım Fan düzeltirken elektrik çıktı

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
Kanka ben PC yi güçten çıkarmadan uyumam sen fan degistirirken güç açık yapıyorsun hangi kafayla yaptın 🤣
Hocam ben bide pc açık uçları bıçakla kesip tek tek kontrolcüye deniyorum hangisi rgb hangisi fanı devreye sokuyor diye sonra pıt elektrik Jsndjdndjdjsj baktım pc kapandı parçalara bişey olmasın da Yanan fan olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok olmaz yangın kokusu geldimi sanada
Yok gelmedi koku

yok olmaz yangın kokusu geldimi sanada
Sadece ekran kartı yok şuan pcyi açtığım zaman işlemci ışığı yanık kalıyor acaba işlemci mi yandı diye düşünüyorum ekran kartı olmadığı için görüntü de alamıyorum

Hocam prizden sökmediyseniz geçmiş olsun kısa devre olup yakmışsınız yeni fan alana kadar kullanın rgbsiz

hocam biz priz takılı değilken statik elektrik olmasın diye 40 takla atıyoruz sizdeki cesaret beni hayran bıraktı şahsen
Valla hocam ben PC açıkken uçları bıçakla kesip kontrolücüye bağlamaya çalıştım yani bırakın uçların başlığa koymayı direkt kontrolcüye denerken elektrik çıktı pc kapandı ekran kartım olmadığı için görüntü alamıyordum zaten şuan aklımdaki tek soru parça yanmış mıdır işlemci gibi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2.el ucuza fi tarihinden kalma pci-e bir ekran kartı al dene knk. Yada pc tamirciye git taksın bir kart çalıştırsın.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
2.el ucuza fi tarihinden kalma pci-e bir ekran kartı al dene knk. Yada pc tamirciye git taksın bir kart çalıştırsın.
Valla hocam onun bağlantısıyla uğraşmak zor olur bu rgb kısa devre oldu yada yandı diğer parçaları etkiler mi bu durum onu bilen biri lazım bana

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla hocam onun bağlantısıyla uğraşmak zor olur bu rgb kısa devre oldu yada yandı diğer parçaları etkiler mi bu durum onu bilen biri lazım bana
Koruma devresi vardır illaki anakart üstünde. Üst düzey bir anakartta benziyor.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam valla b450pro m2v2 model
Anakart üzerinde yer alan işlemciden hiçbir şekilde görüntü alamıyormusunuz ? Dvi yada hdmi yada vga dan biriyke monitöre bağlayıp biosa girmeyi deneyin.

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
Anakart üzerinde yer alan işlemciden hiçbir şekilde görüntü alamıyormusunuz ? Dvi yada hdmi yada vga dan biriyke monitöre bağlayıp biosa girmeyi deneyin.
Onu deneyeceğim

Hocam ekran kartı yok işlemci apu değil görüntü alamıyorum maalesef

Son düzenleme:

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onu deneyeceğim

Hocam ekran kartı yok işlemci apu değil görüntü alamıyorum maalesef
Garantiye yollayın kontrol etsinler. Ne diyiyim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,134
Üyeler
161,665
Son üye
tatke
Top Bottom