kasamda 4 fan var hepsini tek bir kontrolcü üzerinden rgb ve fan hızını kontrol etmek istiyorum kaliteli bir kontrolcü önerir misiniz
o nereden çıktı ya Argb fan kontrolcusu buhocam bunda rgb kontrol desteği yok sadece fan hızı ayarlanıyor
tamam rgb kontrol ediliyor fakat fan hızı kontrol edilemiyor onu diyorumo nereden çıktı ya Argb fan kontrolcusu bu
yanında 4 adet bedava fan var
hocam iki tane ayrı şey istemiyorum açıkçası tek parçada halletmek istiyorum 5 sys fan 5 argb girişi olan bi kontrolcü arıyorumFan hızı için en ucuz sata kontrolcüyü alabilirsin.
RGB için de 2000TL vermeyeceksen satadan güç alan yeterli olur.
Hatta sadece kablo şeklinde çoğaltıcı da iş görür.
tamam rgb kontrol ediliyor fakat fan hızı kontrol edilemiyor onu diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam iki tane ayrı şey istemiyorum açıkçası tek parçada halletmek istiyorum 5 sys fan 5 argb girişi olan bi kontrolcü arıyorum
ben de yerim sizi de bu kontrolcüde jargb girişi var sadece sys fan girişi yok rgb ışıklar halloldu o cepte sys fanı da kontrolcüye bağlamam lazım onu diyorumseni yiyerim bak
anakart kontol ediyor zaten onu bu bir çoğaltıcı ve argb ye kumanda renk eklemen için
ben de yerim sizi de bu kontrolcüde jargb girişi var sadece sys fan girişi yok rgb ışıklar halloldu o cepte sys fanı da kontrolcüye bağlamam lazım onu diyorum
tamam işte ben de diyorum ki hani 2 çıkış varya fanda bu kontrolcüde sadece rgb girişi var sadece rgb girişini bağlarsam fanın güç almasını sağlayacak olan kabloyu nere takacamlan gardaşcazım beni üzme aldım fanı elime 2 çıkışı var bir güç bir argb doğru mu sonra çoğaltıcı kabloya bütün fanlarını taktim psu da bagladim dogru mu anakarta geçirdim sonra sen zaten bios vs yazilimla fanlarini kontrol ediyorsun tamam cepte bu argb çıkışlarında kontrolcüye taktim renk vs onlarıda kumanda ile kontrol ediyorum anladın mi kumanda istemem dersende reset tuşunu iptal edip sivici oraya başlayabilirsin tamam
Gerek yok iki parça halinde olsun tam olsun hatta bununla bile çoğaltırsın.tamam rgb kontrol ediliyor fakat fan hızı kontrol edilemiyor onu diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam iki tane ayrı şey istemiyorum açıkçası tek parçada halletmek istiyorum 5 sys fan 5 argb girişi olan bi kontrolcü arıyorum
tamam da anakart desteklemiyor diyor adam zaten bu yüzden kontrolcü şart kanka o fiyata kablo alana kadar 4 fan 1 kontrolcü 1 adet kumanda alır adamGerek yok iki parça halinde olsun tam olsun hatta bununla bile çoğaltırsın.