Fan takınca PC kapanıyor

Furkan31

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar geçenlerde kasanın üstüne 2 tane egzoz fanı taktım ama oyunlarda durup dururken PC kapanıyor.(tek fan takınca da kapanıyor) molexte de cha_fan da da denedim kasanın ön ve arka fanlarını takınca sorun olmuyor sizce neden, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar geçenlerde kasanın üstüne 2 tane egzoz fanı taktım ama oyunlarda durup dururken PC kapanıyor.(tek fan takınca da kapanıyor) molexte de cha_fan da da denedim kasanın ön ve arka fanlarını takınca sorun olmuyor sizce neden, ne yapmalıyım?
Temassızlık Yapan Yer Var İllaki , Böylelikle Kısa Devreye Düşüp Bilgisayarı Kapatıyor .

Fanların Başlıklarını Sen Mi Yaptın :)

Belki iyi monte edemiyorsun, bilgisayarı soğutmadığı için bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Bir ara işlemci fanını düzgün takmamışım, pc kendi kendine kapanıyordu çünkü düzgün takılmayan fan soğutmuyormuş. Ama sen egzoz fanı diyorsun, belki çok güç çekiyordur psu yetmiyordur.

Geri