Fan henüz bugün ulaştı elime. Fanı, eskisiyle değiştirirken macunu da değiştirdim. Fanın yanında gelen macunu sürdüm eski macunla markaları birbirinden farklı, bir şey fark eder mi bilmiyorum. Bastım PC açılmadı hiçbir tepki vermedi. Defalarca kontrol ettim eksik mi taktım diye, sonra fanı gevşettim belki çok sıkmışımdır diye, gene açılmadı. Zerre tepki vermiyor. Foruma baktım pw kablosunu falan çıkarıp basılı tutun ya da birkaç kez basın, onu bunu sökün öyle basın vs diyenler vardı, yaptım gene olmadı. Macunu mu çok sürdüm acaba dedim etrafından taşan varsa onları sileyim dedim, yok. Sokete de hiç macun gelmemiş temiz duruyor. Ama hala hiçbir şekilde tepki vermiyor. Pinlerine de baktım yamuk mu diye AMD kullandığım için birkaç kez elime fana yapışık bir şekilde gelmişti, yok pinler düzgün duruyor. Fanı, ramleri, gpu ve usb kablolarını çıkartarak çalıştırmayı denedim. Gittim yeni macunu silip eskiyi sürdüm gene sonuç aynı. Yok abi 2 gram tepki yok. En sonunda eski fanı taktım geri kafayı yicem hala yok yok yok hiç tepki yok bari fan man döndür yap bişi ya! Lütfen yardımcı olabilir misiniz lütfeen