Fan Yönleri Nasıl Olmalı ( biraz ilginç geldi doğrumudur.)

dincer39

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar PC kasamın fanları resimlerde belirtilen ok yönlerindedir.
Kasanın marka modelini bilmiyorum ( bilen varsa marka modelini yazabilir ) ön tarafı kapalı cam ama yanlardan hava girişleri-çıkışları mevcut.
Ön tarafın fanları dışarıya arka egzoz fanı içeriye powersub üstü fanlar içeriye sıvı soğutucunun ki dışarıya üflüyor.
Bu kasa tipine uygun konum bu mudur yoksa bir değişiklik yapmamı önerir misiniz?. (tamperli camı fotoraf çekmek için çıkardım )
TEŞEKKÜRLER.

Ekler

• e6f73ea2-673d-4082-929d-54eb5786b42e.jpg
    e6f73ea2-673d-4082-929d-54eb5786b42e.jpg
    539.2 KB · Hit: 67
  • 4850c1c6-babc-4a0b-9f9b-f162fe42b6bc.jpg
    4850c1c6-babc-4a0b-9f9b-f162fe42b6bc.jpg
    339.8 KB · Hit: 65
Merhaba arkadaşlar PC kasamın fanları resimlerde belirtilen ok yönlerindedir.
Kasanın marka modelini bilmiyorum ( bilen varsa marka modelini yazabilir ) ön tarafı kapalı cam ama yanlardan hava girişleri-çıkışları mevcut.
Ön tarafın fanları dışarıya arka egzoz fanı içeriye powersub üstü fanlar içeriye sıvı soğutucunun ki dışarıya üflüyor.
Bu kasa tipine uygun konum bu mudur yoksa bir değişiklik yapmamı önerir misiniz?. (tamperli camı fotoraf çekmek için çıkardım )
TEŞEKKÜRLER.
aşırı absürt duruyor. sıvı sogutucu doğru, ön paneldekiler içeriye egzoz fanı dışarıya vermesi lazım. psu'nun oradaki fanlar tam olarak nereye olur bilmiyorum.

pc açıkken kagıt al birtane ufak fanların üzerinde dene hangi yöne oldugunu anlarsın

pc açıkken kagıt al birtane ufak fanların üzerinde dene hangi yöne oldugunu anlarsın
yönleri fotoraftakiler gibi dediğin gibi denedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aşırı absürt duruyor. sıvı sogutucu doğru, ön paneldekiler içeriye egzoz fanı dışarıya vermesi lazım. psu'nun oradaki fanlar tam olarak nereye olur bilmiyorum.
evet banada absürt geldi önü cam bir kasa daha önce kullanmadığım için bilgi almak istedim bu tarz bir çalışma durumumu var gibisinden

yönleri fotoraftakiler gibi dediğin gibi denedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet banada absürt geldi önü cam bir kasa daha önce kullanmadığım için bilgi almak istedim bu tarz bir çalışma durumumu var gibisinden
yukardaki verdiğin infoya göre yanlış ön fanlar içeri üfleyecek üst fanlar dışarı egzoz fanı dışarı üfleyecek ekran kartının altındaki içeriye üfleyecek

yarın ilk işim yönlerini değiştirmek olucak bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar

ön fanlar da dışarıya üflüyor içeri hava alması gerekmiyor mu
Evet içeri alması gerekir daha sağlıklı olur o şekilde ön ve alt içeri hava alacak üst ve arka dışarı atacak

insanlık hali desek yine olmaz. hadi bir tanesini yanlış montajaldın geri kalanını hangi mantıkla montaj yaptılar sorgulanır..

sorun çözülmüştür o zamansa beyler tekrardan hepinize teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,523
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri