Bende.Kendileri AMD&İntel fanboyu olup başkalarını fanboy ilan edenlerden nefret ediyorum.
İşlemcide intel fanboyundanİntel AMD yada Nvidia AMD fanboyları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Keşke böyle bir konu açmasaydınız. Çünkü şimdi fanboylar burayı basacak ve tartışma çıkçak adım kadar eminim.İntel AMD yada Nvidia AMD fanboyları hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Tamamen boş bir şey fanboyluk fanboy arkadaşlar içinde yapacak bişey yok vazgeçmezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende.
Haklısın. Ama yalanım yok akşam akşam güldürdünİşlemcide intel fanboyundan
Ekran kartında amd fanboyundan korkacaksın
Adımın neden (AMD candır) olduğunu hemen açıklayayım çok yanlış anlaşılıyor maalesef AMD fanboyu olduğumu sanıyor herkes ama öyle değil. Sebebi ise zamanında AMD firmasına İntel'in yaptığı şeyler ve firmanın hakkı yenmesi yüzünden ve sevdiğim firma olduğu için adım bu. Umarım açıklayabilmişimdir.Bunu yazarken isminin AMD candır olmasına ne demeli .
Alıntıyı görüntüle
Bende çok rastladım maalesef teknolojiyi gram bilmedikleri için böyle davranıyorlar ve anlamak istemiyorlar.Hele gelip seninle kapışırlar örnek Intel işlemci hakkında. Adama ne dersen de anlamaz. En sinir edeni öyleleri. Naparsan yap adam markayı gene savunuyor ödünç vermiyor fanboyluğundan. Test videosu göstersen dahi. Böyle olan çoğu kişiye rastladım forum sitelerinde.
forumu aydınlık moda nasıl kullanıyorsun helal olsunBunu yazarken isminin AMD candır olmasına ne demeli .
Alıntıyı görüntüle