Neler Yeni

Fandan gelen ince tiz cızırtı nedir?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Kahraman
Oyun açıkken fandan ince tiz bir ses geliyor. Rahatsız edici seviyede değil zaten oyunun sesinden duymuyorum bile. Kulaklık falan takarsam hiç duyulmaz ama zararı var mıdır neden geliyor bilmiyorum.

Sadece Oyun açıkken geliyor ama esc basıp oyunu durdurdugumda ses de duruyor. İlginç bir durum.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tuğra Yıldız
oncelikle hangi fan kasa fanimi yoksa bir parcanin fanimi?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
berhan
Muhtemelen ekran kartinin bobin sesini duyuyorsunuz. coilwhine olarak geciyor adi.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tuğra Yıldız
Sıvı soğutmadan geliyor sanki öyle hisettim ama kasa fanindan da geliyor olabilir
sadece oyuna girdiginde geliyorsa ya islemci yada ekran kartidir buyuk ihtimalle ekran kartin nedir bu arada?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen ekran kartinin bobin sesini duyuyorsunuz. coilwhine olarak geciyor adi.
Ekran kartindan gelmiyor sanki hocam ses ama zarari yokmus sanirim bu sesin benim icin problem degil zarari yoksa. Gecirmenin bir yolu var midir bunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece oyuna girdiginde geliyorsa ya islemci yada ekran kartidir buyuk ihtimalle ekran kartin nedir bu arada?
4070 super ve ryzen 5 7600. 120mm sivi sogutma var. Ben onu supheli goruyorum :D tek fan oldugu icin zorlaniyordur belki ama sicakliklar da yuksek degil.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tuğra Yıldız
Ekran kartindan gelmiyor sanki hocam ses ama zarari yokmus sanirim bu sesin benim icin problem degil zarari yoksa. Gecirmenin bir yolu var midir bunu?

4070 super ve ryzen 5 7600. 120mm sivi sogutma var. Ben onu supheli goruyorum :D tek fan oldugu icin zorlaniyordur belki ama sicakliklar da yuksek degil.
zarari yok buyuk ihtimalle 120mm sivi sogutmadan geliyor hocam ekran karti fanlari belirli bi sicakliga kadar calismiyor calismadigi surede ses geliyorsa sivi sogutmadir.

Buğrahan Mert

80+ Silver

Zararı yok ama geçmez o ses

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,524
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yüksek fpslere çıkınca ekran kartından garip cızırtı sesleri gelmeye başlıyordur. çok defa başıma geldi :)

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkay Kahraman
Yüksek fpslere çıkınca ekran kartından garip cızırtı sesleri gelmeye başlıyordur. çok defa başıma geldi :)
Şu anda rdr2 deyim 58 derece ekran kartı. İşlemci de 65 civarında. FPS 145 civarı ses bazen geliyor bazen duruyor. Dikkatli dinlersen duyarsın da oyun içinde pek mümkün değil duymam. Neyse zararı yoksa mühim değil devam :)

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
VeV
Hocam nasıl kettle buzdolabı fırın herhangi bir elektrikli cihaz dirençle karşılaşınca ses çıkarıyorsa o şekilde normal sayılır tabi firmalar olmaması için uğraşıyor ama oluyor benim ekran kartında da az da olsa var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,064
Üyeler
165,451
Son üye
mxmm
Top Bottom