Neler Yeni

Kasadan Gelen Kulak Çınlaması Sesi

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Rampage marka kasa veya psu alınmaz dostum. Rampagenin işi psu değil kulaklık vs. Belki monitörlerde de kalitesi vardır ama o dahili psu ile evi yakman da normal. Fsp veya farklı bi marka psu kullanan arkadaşın varsa sor bakalım o ses ondan geliyor muymuş?
Sen psu patlamasını C4 gibi patlayıp evi yaktığını mı sanıyosun ?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Rampage marka kasa veya psu alınmaz dostum. Rampagenin işi psu değil kulaklık vs. Belki monitörlerde de kalitesi vardır ama o dahili psu ile evi yakman da normal. Fsp veya farklı bi marka psu kullanan arkadaşın varsa sor bakalım o ses ondan geliyor muymuş?
Psu patlaması BOOOM diye olmuyor.Şahidim pıt diye patlıyor.

EMGRANDO

80+ Bronze
Fanların titreşim sesi.

V-O-N-A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler anladığım kadarıyla zararsız.Patlaması vs dendi biraz korktum parçalar garantili bir sıkıntı çıksa garanti kapsamına girer mi sizce? @EMGRANDO @EMREG @bostankorkulugi

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
riskli bir durum mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef almış bulundum bu saatten sonra nasıl yol izleyebilirim riskli bir durum mu aldığım yere tekrar götüreyim mi? Bu konuda yardımcı olursan sevinirim
Evt sistemin bir anda gg olabilir sat psunu coolermaster corsair fsp gibi markalar al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler anladığım kadarıyla zararsız.Patlaması vs dendi biraz korktum parçalar garantili bir sıkıntı çıksa garanti kapsamına girer mi sizce? @EMGRANDO @EMREG @bostankorkulugi
Hayır kullanıcı hatası olarak girer ama kesin bir şey söyleyemen hiç psu patlamadı yaşamadığım için :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
PSU patlarsa sisteme zarar verir bu arada .Ama CW ile markanın kötülüğünün alakası yok.Şans işidir CW.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İyi akşamlar arkadaşlar bir kaç gün önce yeni bir sistem topladım çalışmasında bir sıkıntı yok ama bilgisayar kapalı haldeyken kasadan ince tiz bir ses geliyor kulak çınlaması gibi sizce endişelenmelimiyim? Bu ses rahatsız edici olduğu için PSU düğmesini kapatıyorum ama.bir mahsuru var mıdır? Yoksa fişini mi çekeyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hopörlör varsa çıkar kabloları yine dene baktın yine var o zaman ... :(

Top Bottom