Neler Yeni

Fanlar çalışıyor görüntü gelmiyor

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
Bugün bilgisayarın fanından gelen takırtı üzerine fanların kablolarını düzenlemişken tüm parçaları çıkarıp yeniden saç kurutma makinesiyle kurutup taktım lakin power tuşuna bastığımda usblerin hiçbirini algılamadı ışıkları vs. yanmadı ve görüntü gelmedi. Fanlar ama sürekli çalışıyor. Bunun üzerine iki rami de tak çıkar yaptım, tek tek çalıştırdım lakin ne görüntü geldi ne de usbleri algılamadı. Aynı zamanda power tuşuna tekrar bastığımda veya basılı tuttuğumda herhangi bir tepki oluşturmadı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bugün bilgisayarın fanından gelen takırtı üzerine fanların kablolarını düzenlemişken tüm parçaları çıkarıp yeniden saç kurutma makinesiyle kurutup taktım lakin power tuşuna bastığımda usblerin hiçbirini algılamadı ışıkları vs. yanmadı ve görüntü gelmedi. Fanlar ama sürekli çalışıyor. Bunun üzerine iki rami de tak çıkar yaptım, tek tek çalıştırdım lakin ne görüntü geldi ne de usbleri algılamadı. Aynı zamanda power tuşuna tekrar bastığımda veya basılı tuttuğumda herhangi bir tepki oluşturmadı
Kusura bakam ama güzel bir sers olmuş , neden kurutma makinasıyla temizliyorsun ki

Ahmettİlhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ahmet İlhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakam ama güzel bir sers olmuş , neden kurutma makinasıyla temizliyorsun ki
Çok fazla toz olmuştu intertteki videolarda kurutma makinesiyle temizlemişlerdi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fazla toz olmuştu intertteki videolarda kurutma makinesiyle temizlemişlerdi :(
Ekran kartında sıkıntı olduğunu sanmıyorum hdmi tak çıkar yaptığımda monitore hdmi1 yazisi geliyor çünkü

Ekran kartında sıkıntı olduğunu sanmıyorum hdmi tak çıkar yaptığımda monitore hdmi1 yazisi geliyor çünkü
Ve sadece fanları ve ekran kartini çıkarıp öyle temizledim diğer parcalara ellemedim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,794
İsim
Kerem Çavuş
1 ) anakartında ez debug ledde cpu ışığı yanıyor mu ? 2 ) klavye ve mouse rgbyse ışıkları geliyor mu

Top Bottom