Neler Yeni

Fanlarım çok sesli ve hız ayarı yapamıyorum

ogzmksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz
İyi günler, 2 gün önce yeni kasam elime ulaştı. Gamepower Savagis kasa bulunan hazır sistemi özelleştirip satın almıştım. Elime ulaştığında kasa fanlarımdan çok ses geldiğini farkettim. Armoury crate ve bios üzerinden sessiz ve hatta ultra sessiz moduna aldım ama yine de değişen bir şey olmadı. Zaten niye olduğunu anlamadığım şekilde Biosda ve armoury crate'de fanlarım 0rpm gözüküyor. Bu fanların sesini azaltmak için ne yapabilirim? Şu durumda servise geri göndereceğim gibi duruyor.
1729195234719.png

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
İyi günler, 2 gün önce yeni kasam elime ulaştı. Gamepower Savagis kasa bulunan hazır sistemi özelleştirip satın almıştım. Elime ulaştığında kasa fanlarımdan çok ses geldiğini farkettim. Armoury crate ve bios üzerinden sessiz ve hatta ultra sessiz moduna aldım ama yine de değişen bir şey olmadı. Zaten niye olduğunu anlamadığım şekilde Biosda ve armoury crate'de fanlarım 0rpm gözüküyor. Bu fanların sesini azaltmak için ne yapabilirim? Şu durumda servise geri göndereceğim gibi duruyor.Alıntıyı görüntüle
fanlar pwm mi yoksa başka bir bağlantı mı kullanıyor kontrol ettiniz mi?

hayriye

80+ Bronze
İyi günler, 2 gün önce yeni kasam elime ulaştı. Gamepower Savagis kasa bulunan hazır sistemi özelleştirip satın almıştım. Elime ulaştığında kasa fanlarımdan çok ses geldiğini farkettim. Armoury crate ve bios üzerinden sessiz ve hatta ultra sessiz moduna aldım ama yine de değişen bir şey olmadı. Zaten niye olduğunu anlamadığım şekilde Biosda ve armoury crate'de fanlarım 0rpm gözüküyor. Bu fanların sesini azaltmak için ne yapabilirim? Şu durumda servise geri göndereceğim gibi duruyor.Alıntıyı görüntüle
Bakar mısın kumanda var mı

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Kasalardan çok anlamıyorum hocam. O yüzden kontrol etmedim.
kasanın arkasının kapağını eğer açıp fotoğrafını çekebiliyorsanız anlayabiliriz. ama onuda yapamam diyorsan işimiz zor.

ogzmksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın arkasının kapağını eğer açıp fotoğrafını çekebiliyorsanız anlayabiliriz. ama onuda yapamam diyorsan işimiz zor.
Rgb kontrolcüsü çıkmadı, onunla ilgili incehesapla iletişime geçtim bugün.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.40.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.40.jpeg
    263.8 KB · Hit: 9
  • WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.39.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-17 at 23.52.39.jpeg
    244.2 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,674