evet bütün hepsi birbirine bağlı daha sonra 1 adet argb kablosu ve sata yazan bi kablo var sanırsam psu dan gelen kabloyu takmak için ama ben anakarttan kontrol etmek istiyorum psu dan güç vermek istemiyorum nasıl yapabilirimbu led kablosu sakın anakarta falan takmaya çalışma yakarsın fanı anakarta takılmıyor bu. pwm kablosu değil led kablosu. başka bir çıkış daha olması lazım yoksa kontrolcüye ya da zincirleme takılması için böyle yapmışlardır.
pwm kontrol yapamazsın o fanları. satadan takıcaksın kendi halinde takılıcaklar.evet bütün hepsi birbirine bağlı daha sonra 1 adet argb kablosu ve sata yazan bi kablo var sanırsam psu dan gelen kabloyu takmak için ama ben anakarttan kontrol etmek istiyorum psu dan güç vermek istemiyorum nasıl yapabilirim
hiç mi fanın ayarını yükseltip alçaltamam ek bir kablo ile anakarta bağlama şansım yok mupwm kontrol yapamazsın o fanları. satadan takıcaksın kendi halinde takılıcaklar.
hiç şansın yokhiç mi fanın ayarını yükseltip alçaltamam ek bir kablo ile anakarta bağlama şansım yok mu
peki teşekkür ederimhiç şansın yok