- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Crysis serisini full bitirdimHocam FC5 konusunda Crysis görünce garip geldi.
Crysis'in kaç tanesini bitirdin,hangilerini önerirsin?
Crysis serisini full bitirdimHocam FC5 konusunda Crysis görünce garip geldi.
Crysis'in kaç tanesini bitirdin,hangilerini önerirsin?
Genellikle birinci oyun beğeniliyor.Diğerleri ve Remastered pek beğenilmedi (eh denilecek oyunlar oldu) diye biliyorum.hangi serisini öneririm kesinlikle birinci oyununu
2.si hesapOnun yerine 100tl vereceğine şunu yap
![]()
Crysis 2 Maximum Edition Origin Cd Key - PC - HEMEN TESLİM ! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Crysis 2 Maximum Edition Origin Cd Key - PC - HEMEN TESLİM ! en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Crysis 2 Maximum Edition Origin Cd Key - PC - HEMEN TESLİM ! incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Dijital Oyunlar, Konsol Oyunları ve Fiyatları - Lazımbana
En popüler Dijital Oyunlar en ucuz fiyatlarla Lazimbana.com'da, Dijital Oyunlar'ın kampanyalarını görmek ve satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Al sana setPC FPS Oyunları Uygun Fiyata Hemen Teslim - Playstore
Silahlarınızı kuşanıp rakipleriniz ile mücadele edeceğiniz pc FPS oyunlarına 12 taksit seçeneği ile uygun fiyata sahip olun.www.playstore.com
![]()
1 remasterd aşırı derecede iyi oynamak nasip olmadı ama baya iyi istediğin kadar düşük ayarda oyna görüntü çöp olmuyorGenellikle birinci oyun beğeniliyor.Diğerleri ve Remastered pek beğenilmedi (eh denilecek oyunlar oldu) diye biliyorum.
Ben de 2'yi oynamıştım,güzeldi ama gene 1 daha güzel diyorlar.
2.si hesap
Evet origin keyliler 60 lira sana en ucuzu bulayım2.si hesap
Harbiden baya iyiymiş,bir de CD key olarak veriliyor,çok iyi.miss gibi![]()
Crysis 2 Maximum Edition Origin Cd Key - PC - HEMEN TESLİM ! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Crysis 2 Maximum Edition Origin Cd Key - PC - HEMEN TESLİM ! en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Crysis 2 Maximum Edition Origin Cd Key - PC - HEMEN TESLİM ! incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
battlefield 1 55tlHarbiden baya iyiymiş,bir de CD key olarak veriliyor,çok iyi.
Harbi ya,hele şu;battlefield 1 55tl
battlefront 15tl
crysis 2 25tl misssss
battlefield 1 55tl