Neler Yeni

Far Cry 5 VS Far Cry 4

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İki oyundan birini satın alacağım. Benim için önemli olan açık dünyada neler yapabildiğim. Hangi oyunda daha çok içerik var? Bakın hikaye karşılaştırması yapmıyorum açık dünya içeriklerini soruyorum. Hangisinde daha fazla içerik var? Bunlardan bazılarını sayar mısınız?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
İki oyundan birini satın alacağım. Benim için önemli olan açık dünyada neler yapabildiğim. Hangi oyunda daha çok içerik var? Bakın hikaye karşılaştırması yapmıyorum açık dünya içeriklerini soruyorum. Hangisinde daha fazla içerik var? Bunlardan bazılarını sayar mısınız?
İkisi de aynı oyun. Far Cry 5, Far Cry 4'ün yamalanmış hali gibi bir şey.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 almanızı önermem. Hikayenin sonunu görmen için New Dawn DLC'si alman gerekiyor. O yüzden 4 almanızı öneriyorum.

Ya hikayenin sonu pek önemli değil benim için. Yinede 4 mü alayım?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Far cry 5 al

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Far Cry 3 oyunlarından sonraki Far Cry oyunlarının hepsi aynı tek fark grafikler. Hiç Far Cry oynamadıysan Far Cry 5 öneririm. Eğlenirsin fakat Far Cry 3 oynadıysan 5 sıkar. Aynı şeyler resmen.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Far Cry 3 oyunlarından sonraki Far Cry oyunlarının hepsi aynı tek fark grafikler. Hiç Far Cry oynamadıysan Far Cry 5 öneririm. Eğlenirsin fakat Far Cry 3 oynadıysan 5 sıkar. Aynı şeyler resmen.

Hiç Far Cry oynamadım. Bu eksikliği gidermek için alıyorum zaten :)

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Açık dünya olarak 5 den daha fazla zevk alırsın bana göre. 5 günümüz tarihine yakın 4 eski tarihe yakın. Sence hangisinde yapabileceğin şey daha fazladır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya
Top Bottom