Öneri Far Cry 3 vs Far Cry 4

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,584
Far Cry 3'ü 2020 yazında oynayıp sonlarına doğru bırakmıştım. Far Cry 4'ü de Amazon'dan bedava aldım daha hiç oynamadım başka da bi far cry geçmişim yok. Açık dünya + Aksiyon ve isteğe göre gizlilik açlığın var şu an. Sizce hangisi oynanmalı? 2'sinin de çok benzer olduğunu biliyorum

Up up

3 de formülü tutturdular ve 4-5-6-7 diye aynı mantık üzerine gidiyor oyunlar bence 3 aralarında en güzeli diyebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bence ikiside olmamalı. Dying Light veya AC oyunlarını oynamak daha iyi bence.

• Beğen
3 iyidir.

• Beğen
Far Cry 3'ü 2020 yazında oynayıp sonlarına doğru bırakmıştım. Far Cry 4'ü de Amazon'dan bedava aldım daha hiç oynamadım başka da bi far cry geçmişim yok. Açık dünya + Aksiyon ve isteğe göre gizlilik açlığın var şu an. Sizce hangisi oynanmalı? 2'sinin de çok benzer olduğunu biliyorum
Yani atmosferi , çeşitliliği biraz farklı ama onun dışında cidden far cry 3.5 gibi.
Ama kötü demiyorum sadece 3. oyundan ayrışan bir yönü yok

• Beğen
Far Cry 3 ün grafikleri hala oynanabilir ama eskimiş durumda.

• Beğen
kanka ben 4 derim ikisi arasında fark yok zaten ama 4 daha günümüze yakın

• Beğen
Yani 4 3'ün daha gelişmiş hâli mi? 3'e bakınca sanki silah çeşitliliği çok azmış gibi geliyor

Yani 4 3'ün daha gelişmiş hâli mi? 3'e bakınca sanki silah çeşitliliği çok azmış gibi geliyor
3 Hikaye ve atmosfer olarak daha iyi 4'e göre en büyük +'sı bu.

• Beğen
hala bilgisayarda fc 3 yüklü sıkıldıkça girerim tüm seriler var ama 3 başkadır.

• Beğen
3 neyse 4te o. Ama ben 3ü seviyorum.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,589
Üyeler
186,911