Far Cry 5 VS Far Cry 4

kandes22

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
40,494
İki oyundan birini satın alacağım. Benim için önemli olan açık dünyada neler yapabildiğim. Hangi oyunda daha çok içerik var? Bakın hikaye karşılaştırması yapmıyorum açık dünya içeriklerini soruyorum. Hangisinde daha fazla içerik var? Bunlardan bazılarını sayar mısınız?

İki oyundan birini satın alacağım. Benim için önemli olan açık dünyada neler yapabildiğim. Hangi oyunda daha çok içerik var? Bakın hikaye karşılaştırması yapmıyorum açık dünya içeriklerini soruyorum. Hangisinde daha fazla içerik var? Bunlardan bazılarını sayar mısınız?
İkisi de aynı oyun. Far Cry 5, Far Cry 4'ün yamalanmış hali gibi bir şey.

5 almanızı önermem. Hikayenin sonunu görmen için New Dawn DLC'si alman gerekiyor. O yüzden 4 almanızı öneriyorum.

Ya hikayenin sonu pek önemli değil benim için. Yinede 4 mü alayım?

Far cry 5 al

Far Cry 3 oyunlarından sonraki Far Cry oyunlarının hepsi aynı tek fark grafikler. Hiç Far Cry oynamadıysan Far Cry 5 öneririm. Eğlenirsin fakat Far Cry 3 oynadıysan 5 sıkar. Aynı şeyler resmen.

Far Cry 3 oyunlarından sonraki Far Cry oyunlarının hepsi aynı tek fark grafikler. Hiç Far Cry oynamadıysan Far Cry 5 öneririm. Eğlenirsin fakat Far Cry 3 oynadıysan 5 sıkar. Aynı şeyler resmen.

Hiç Far Cry oynamadım. Bu eksikliği gidermek için alıyorum zaten :)

Açık dünya olarak 5 den daha fazla zevk alırsın bana göre. 5 günümüz tarihine yakın 4 eski tarihe yakın. Sence hangisinde yapabileceğin şey daha fazladır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,152
Üyeler
186,296
Son üye
Berat33
Geri