Neler Yeni

Far Cry serisi aldım eksik olan oyunlar hangisi..? (Çözüldü)

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Ubisoft indirimlerin de "Far Cry" serisi almıştım ancak bazıları eksik şimdik "VOİDU" denilen yeni bir siteden haberdar oldum bazı oyunlarımı oradan alacağım.

Bir göz atar mısın kütüphaneme eksik olanlar hangisi. Bir de Far Cry 5 alırken dlc li şekilde satılan da var normal satılan da var 10 lira fazla alıyorlar. Bir şey değil 10-15 fazla vermekte o şekilde mi almak daha mı mantıklı olur..?

Eksik olanları söyleyin bir de 5 ci oyun için sorumu cevaplarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Farcry.png
    Farcry.png
    1.4 MB · Hit: 48

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Merhaba arkadaşlar. Ubisoft indirimlerin de "Far Cry" serisi almıştım ancak bazıları eksik şimdik "VOİDU" denilen yeni bir siteden haberdar oldum bazı oyunlarımı oradan alacağım.

Bir göz atar mısın kütüphaneme eksik olanlar hangisi. Bir de Far Cry 5 alırken dlc li şekilde satılan da var normal satılan da var 10 lira fazla alıyorlar. Bir şey değil 10-15 fazla vermekte o şekilde mi almak daha mı mantıklı olur..?

Eksik olanları söyleyin bir de 5 ci oyun için sorumu cevaplarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
5 , 6 , new dawn

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. Far Cry sadece 3 oynamıştım ilk serileri oynamak belki biraz uzak gelecek ama oynamayı deneyeceğim seri olarak. Tekrar sağ olun iyi forumlar.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Teşekkürler hocam. Far Cry sadece 3 oynamıştım ilk serileri oynamak belki biraz uzak gelecek ama oynamayı deneyeceğim seri olarak. Tekrar sağ olun iyi forumlar.
Bende aynı şekilde en son 4'ü bitirmiştim 5 ve 6'ya başlamak henüz nasip olmadı ilk oyunlar biraz zorlayabilir ama sonuçta nostaljidir.

Romaine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil İbrahim
Xbox Game Pass üyeliğin var ise Aralık ayı bitmeden 6'nın Game Pass'e geleceğini duymuştum. Aklında bulunsun

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bende verdiğiniz siteden far cry primal almayı düşünüyorum gold edition ile aralarında ne fark var

Top Bottom