Fare gidip geliyor.

Reaksiyon skoru
0
James Donkey 112C 2500DPI 6 Tuş Optik Gaming Mouse marka farem var ancak gerek CS.GO oynarken gerek tarayıcada gezerken 1 saniyeliğine gidip geliyor. Sorun mousedamı yoksa sistemsel bir sorun mu? Virüs taraması temiz çıkıyor. Avast ve microsoft defender taraması temiz. Yardımcı olur musunuz.

James Donkey 112C 2500DPI 6 Tuş Optik Gaming Mouse marka farem var ancak gerek CS.GO oynarken gerek tarayıcada gezerken 1 saniyeliğine gidip geliyor. Sorun mousedamı yoksa sistemsel bir sorun mu? Virüs taraması temiz çıkıyor. Avast ve microsoft defender taraması temiz. Yardımcı olur musunuz.
MousePad'in var mı?
Varsa ne tarz bir pad?

USB portunda olabilir belki sorun
temassızlık veya tozlanma bir üfleyip tekrar dener misin veya soketi oynatmayı iletişimsizlik o yüzden kaynaklanıyor olabilir.

Mousepad var (razer Goliathus). Usb girişini temizledim yerlerini deıgstırdım yine aynı.
MousePad değiştirip denesene.
Bende Gamepower Bane var.
Aldığımdan beri APPA'nın düz siyah padi ile kullanıyordum,, hiç sorun yaşamadım.
Daha sonra bir yerden mousepad geldi, şu üstü PUBG Fortnite desenli olandan.
Bir süre onu kullandım. Bahsettiğin sorunu yaşıyordum sürekli olarak.
Tekrar eski mousepadime geçtim, sorun kesildi.
Bir dene bakalım, belki sende de düzelir.

Sinyalin gidip gelmesi kabloda veya USB portunda bir problem olduğu anlamına gelir.
Öncelikle farklı bir USB portu ve imkanınız varsa farklı bir sistemde test edin fareyi.

Sorun devam ediyorsa çok büyük ihtimalle kabloda bir sorun var demektir.

USB portunda olsaydı, Windows aygıt bildirimi alırdı.
Konu içerisinde hiç bahsetmemiş.

Eğer windows aygıt yöneticisi saniyelik bildirim yolluyorsa sorun usb soketindedir kasanın ama eğer bu yoksa mausla ilgili sorun var demektir

Klasik sorunlar, %90 ihtimalle kabloda temassızlık var. Eliniz yatkınsa farenin devre kartından 5-10 santim sonrasını kesin, yeniden devre kartına lehimleyin. Yardımcı olması için bir video bırakıyorum:

Port değiştirdim işe yaramadı. Sorun yeni yeni baş gösteriyor. (2-3 hafta.) Mouse Pad aynıydı. Eski faremi deneyip tekrar yazacagım.

Değerli yorum ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sorunu buldum. Kablonun fareden çıkış noktasında temassızlık var. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Merhaba yaklaşık 5 aydır bu problemi yaşıyorum. Her türlü yolu denedim Türkçe kaynaklar bitti yabancı kaynaklardan da baktım BIOS'u eski sürüme çektim chipsetleri eski sürüme çektim ama yok hala problem devam ediyor. Mouse Zowie EC2 donuyor takılıyor herhalde mouse bozuk dedim gidiyim başka PC de deneyeyim dedim orada sorunsuz çalışıyor. Dedim o zaman benim PC anakart bozuldu son çare mouse aldım benim PC'ye taktım sorunsuz çalışıyor. Şok oldum benim PC de sorun çıkaran mouse başka PC de sorunsuz çalışıyor. Kafayı yedim.

Geri