Fare önerisi olan varmı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
G102 Farem tam garantisi bitmişken temassızlık yapmaya başladı aşırı değil ama fps oyunlarında git gel yaşıyo.
Yenisini almak şart oldu yoksa sinirden öbür eşyalarıma da zarar verebilirim.

Kafamda Razer Deathadder V2 Model fare var nasıldır kapalı kutu 350 tl ye bulabiliyorum almalımıyım elim biraz büyük.

G102 Farem tam garantisi bitmişken temassızlık yapmaya başladı aşırı değil ama fps oyunlarında git gel yaşıyo.

Kafamda Razer Deathadder V2 Model fare var nasıldır kapalı kutu 350 TL ye bulabiliyorum almalımıyım elim biraz büyük.
Kafanızdaki fare biraz büyük bir fare sanırım elinizde büyükse tam oturacağını düşünüyorum eğer güvenilirlik açısından sıkıntı yoksa alınabilir.

Kafamda Razer Deathadder V2 Model fare var nasıldır kapalı kutu 350 TL ye bulabiliyorum almalımıyım elim biraz büyük.
Dostum çok mose kullandım ama steelseries rival 3 bir başka güzel geliyor bana. Seni bilemem.

Biraz daha ekleyin 0 alın, DeathAdder v2 mükemmel, kendim kullanıyorum, öneriyorum.

razer viper mini bakabilirsiniz hocam
v2 diyorum o fareden daha iyi sanırsam ve mini model istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha ekleyin 0 alın, DeathAdder v2 mükemmel, kendim kullanıyorum, öneriyorum.
ikinci el kapalı kutu alıcam herhalde.

Dostum çok mose kullandım ama steelseries rival 3 bir başka güzel geliyor bana. Seni bilemem.
steelseries benden uzak olsun hocam :)

v2 diyorum o fareden daha iyi sanırsam ve mini model istemiyorum.

ikinci el kapalı kutu alıcam herhalde.

steelseries benden uzak olsun hocam :)
Dediğin gibi daha iyi düşünebilirsin. Öyeede. Benim ayrı bir fethişim var. Takma beni.

Geri