Neler Yeni

Farklı güç kaynaklarının kablolarının birlikte kullanılması?

ThEmre™

80+
Corsair CX550 (Beyaz) kullanıyordum eskiden, geçenlerde Phanteks AMP 750'likten sipariş verdim. Corsair PSU kasa içi bağlantı kabloları beyazdı, kasa içinde hoşuma gidiyorlardı. Şimdi corsairi çıkarıp Phanteksi takacağım sisteme, ancak Corsair'in beyaz kablolarının sistemde takılı bırakıp sadece psu'yu çıkarıp yerine direk Phanteks PSU'yu koysam, Phanteks'in bağlantı kablolarını da Corsair PSU'ile 2. pc'mde kullansam, bu durum güvenlik yada herhangi başka bir durum açısından herhangi bir probleme yol açar mı, yada ihtimal var mıdır?

Tam model isimleri:

Corsair CX Series CX550F RGB White CP-9020225-EU 550 W Power Supply (80+ Bronz)​

PHANTEKS PH-P750G 750W AMP (80+ Gold)​

Ekler

• Corsair.png
    Corsair.png
    96.8 KB · Hit: 23
  • Phanteks.png
    Phanteks.png
    644.7 KB · Hit: 26

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Corsair CX550 (Beyaz) kullanıyordum eskiden, geçenlerde Phanteks AMP 750'likten sipariş verdim. Corsair PSU kasa içi bağlantı kabloları beyazdı, kasa içinde hoşuma gidiyorlardı. Şimdi corsairi çıkarıp Phanteksi takacağım sisteme, ancak Corsair'in beyaz kablolarının sistemde takılı bırakıp sadece psu'yu çıkarıp yerine direk Phanteks PSU'yu koysam, Phanteks'in bağlantı kablolarını da Corsair PSU'ile 2. pc'mde kullansam, bu durum güvenlik yada herhangi başka bir durum açısından herhangi bir probleme yol açar mı, yada ihtimal var mıdır?

Tam model isimleri:

Corsair CX Series CX550F RGB White CP-9020225-EU 550 W Power Supply (80+ Bronz)​

PHANTEKS PH-P750G 750W AMP (80+ Gold)​

Bir şey olmaz kullanabilirsin

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
sıkıntı olmaz eğer dediğin birnci psu nun kablolarını iknci psu ya takmak ise

ThEmre™

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıntı olmaz eğer dediğin birnci psu nun kablolarını iknci psu ya takmak ise
Aynen, hatta bazılarını karma bile yapabilirim siyah beyaz karışık bir şeyler çıkacak ortaya :)

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kabloların iletkenlik derecesi farklı, Phanteks PSU'daki kablolar Corsair için sıkıntı çıkarmasa da Corsair'ınki Phanteks'te sıkıntı çıkarabilir. Kablolar giriş olarak uyumlu ama tavsiyem değil.

ThEmre™

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloların iletkenlik derecesi farklı, Phanteks PSU'daki kablolar Corsair için sıkıntı çıkarmasa da Corsair'ınki Phanteks'te sıkıntı çıkarabilir. Kablolar giriş olarak uyumlu ama tavsiyem değil.
Eyvallah çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Konuyu biraz daha detaylandırabilir misiniz vaktiniz olduğunda rica etsem? İletkenliği hangisinin daha iyidir, ne gibi bir problem çıkabilir? Bir de bu konuyu ben kendim öğrenmek istesem, yani iletkenlik derecelerini vs. nereden nasıl öğrenebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,710
Üyeler
163,868
Son üye
Efeefef
Top Bottom