Neler Yeni

Farklı marka ram ve görüntü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
pcmde 4+4 gb nanya technology ram var cl9 ddr3 1333 mh ben de kingston cl9 mhz 1333 ddr3 ram taktim fakat pc de bip sesi geldi ve görüntü yok. nanyalar siyah slootta takili kingstonu beyazlardan birine taktim. anakart markam hp elite desk 800 g1 sff

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
pcmde 4+4 gb nanya technology ram var cl9 ddr3 1333 mh ben de kingston cl9 mhz 1333 ddr3 ram taktim fakat pc de bip sesi geldi ve görüntü yok. nanyalar siyah slootta takili kingstonu beyazlardan birine taktim. anakart markam hp elite desk 800 g1 sff
iyice taktınmı? belki ram bozuktur

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
bu bip sesi kaç defa geldi belki oksitlendiği için bip sesi vermiş olabilir o yüzden soruyorum

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Farklı marka olduğu için bu durum normal. Nedeni ise çipleri farklı diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyice taktınmı? belki ram bozuktur
Yok çalışıyor hocam başka PC de denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bip sesi kaç defa geldi belki oksitlendiği için bip sesi vermiş olabilir o yüzden soruyorum
Başka PC de çalışıyor hocam

Farklı marka olduğu için bu durum normal. Nedeni ise çipleri farklı diye biliyorum
Çipleri derken hocam zaten bundan önce Samsung'un ramiyle kingstonu kullandım ama bir hafta sonra falan Ram oksitlendi sanırım silgiyle sildim çalıştı Samsung olan

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Yok çalışıyor hocam başka PC de denedim

Başka PC de çalışıyor hocam

Çipleri derken hocam zaten bundan önce Samsung'un ramiyle kingstonu kullandım ama bir hafta sonra falan Ram oksitlendi sanırım silgiyle sildim çalıştı Samsung olan
İkisi aynı sistemde çalışmaz benim bildiğim
@cfranko @RevDeisDou daha iyi yardımcı olacaklardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi aynı sistemde çalışmaz benim bildiğim
@cfranko @RevDeisDou daha iyi yardımcı olacaklardır
Olabilir bilmiyorum belli bir süre kullandım mesela Samsungla kingstonu oksitlenme yapmıştı. Ama internette frekans Cl değeri ddr3 olması falan önemli diyor marka önemli değil ondan sordum neden olmadı diye zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Arkadaşlar bilgisayarımda gt 730 4 gb ekran kartı vardı bunu Zotac 1050 ti 4 gb olarak güncelledim.

Sonra 10 gb ram vardı 16 gb ram olarak güncelledim. Kasaya hepsini yerli yerine taktıktan sonra power düğmesine bastım. Sonra Bi anda kasadan bip bip bip sesi gelmeye başladı. 16 sn boyunca öttü bu arada ekran hiç gelmedi. Sonra kendiliğinden kapandı. Sonra yine ötmeye başladı. Sonra yine kapandı. Sürekli bu döngü devam etti. Sizce nerede hata yaptım?

Bunu nasıl düzeltebilirim?

Top Bottom