asetto yerine forza 4 daha iyi bence bir dene 1-2 saat flan begenmezsen iade eddr yine alırsın.Valla az önce onun yerine asetto corsa ve wrc 8 fia aldım mesajını geç gördüm kusura bakma
Asetto direksiyon yoksa hiç sarmıyor gerçekten, forza daha iyi bir tercih, gamepadle denemek istiyorum bide ama yüklemeye üşeniyorum :dasetto yerine forza 4 daha iyi bence bir dene 1-2 saat flan begenmezsen iade eddr yine alırsın.
Direksiyonumda varAsetto direksiyon yoksa hiç sarmıyor gerçekten, forza daha iyi bir tercih, gamepadle denemek istiyorum bide ama yüklemeye üşeniyorum :d
Genede eklemek istersen _CILGIN_HAMSI_ nickimBen steamden 90 a almıştım platinium paketi. Şuan 78 TL. Alabilirsin. Eklersen oynarizda.
O zaman baya zevkli olur hocam özellikle iyi bi direksiyonsaDireksiyonumda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genede eklemek istersen _CILGIN_HAMSI_ nickim
gamepadle baya iyi FH4Asetto direksiyon yoksa hiç sarmıyor gerçekten, forza daha iyi bir tercih, gamepadle denemek istiyorum bide ama yüklemeye üşeniyorum :d
Asetto'yu kastettim hocamgamepadle baya iyi FH4
Ben asettoyu aldım ama pek çözemedim. Şimdi ben sadece arkadaşlarımlamı oynayabiliyorum yoksa ets 2 gibi serverlar mı varO zaman baya zevkli olur hocam özellikle iyi bi direksiyonsa
onlinedaBen asettoyu aldım ama pek çözemedim. Şimdi ben sadece arkadaşlarımlamı oynayabiliyorum yoksa ets 2 gibi serverlar mı var
Ets gibi serverlar var, content manager falan yüklemeniz lazım online oynamak için, internetten araştırın hocam yazması baya uzun sürerBen asettoyu aldım ama pek çözemedim. Şimdi ben sadece arkadaşlarımlamı oynayabiliyorum yoksa ets 2 gibi serverlar mı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlineda